Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita88

mąż odzywa sie kiedy chce

Polecane posty

Gość anita88

Słuchajcie proszę o pomoc. Każdy ma zasób jakich slow. Ja jestem raczej łagodna osoba, ale mój maz doprowadzil mnie do skarjnych uczuc. Jest obrażalski, sfochowany, ma zmienne humoy, caly swiat musi tanczyc wokół tego jak on się ma danego dnia. Potrafi mnie nie zauważać. Wyjezdza w delegacje. Potem wraca i znow prcuje dwa dni jak jest w domu w tygodniu. Ja rownbiez pracuje. Nie dba o dom w sposób emocjonalny. Przyzwyczail się ze wszystko ma podane na tacy. Uwaza ze zarabia (więcej niż ja) i na tym koniec. Przestal mowic cokolwiek miłego. Skakalam pajacowałam żeby mu się podobać. Nowa piżamka, sukienka. Mama tak mnie wychowala ze o dom trzeba dbac. Nie sadzilam ze tą troskliwością zawiesze sobie petle na szyje w malzenstwie. Maz nie odzywa się do mnie dwa tygodnie. Na początku zawsze cierpiałam. Po tyle razach już mi przechodzi. Najgorsze jest teraz dla mnie to ze za pare dni ksiaze się odezwie. Wiecie jak to jest. Uczucia, emocje, zacinam się. czuje w sobie złość i chciałam zapytać koleżanki z kafeterii co byscie odpowiedzialy takiemu chlopowi jak by was zaczepił po 2 tygodniach ciszy (olewki). TEKST. Nie obraźliwy, Ale żeby poszedł w piety.

Gość gość
ty i twój mąż wytworzyliście pewien schemat . tym razem zadziałaj inaczej niż mąż przewiduje . po prostu potraktuj go tak jak on ciebie . bez fochów i agresji po prostu go ignoruj tak długo aż zobaczysz zmianę zachowaniu .

Gość gość
Jak wyżej. Ty też przestan być dla niego taka czula jak bylas, tez czasem nie odbierz telefonu jak zadzwoni przez caly dzien i oddzwon na nastepny. Ale nie badz sfochowana, udawaj ,ze nie zauwazylas ,ze zdzwonil, to go bardziej zaniepokoi. Mysle, ze jego uczucia sie oslabily, bo jest zbyt pewny , ze ma Cie w garsci, ze i tak nie odejdziesz

Gość gość
Zadaj sobie jedno proste pytanie: chcesz w takiej atmosferze spedzic cale zycie? Oczywiscie, ze mozesz zaczac zachowywac sie tak jak on ale czy bedziesz z tym szczesliwa, jezeli jedno i drugie na zmiane podejmuje psychozabawy?