Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysoki progesteron

Polecane posty

Gość gość

pierwszy raz zrobilam to badanie. wykonałam je w 1 dniu miesiaczki( choc nie wiedziałam ze wypadnie w ten dzień bo okres byl spozniony o 2 dni do tegoz miesiaca wczesniej). wynik to 1,72, by gronej granicy w fazie folikularnej 0,89. co oznacza zbyt duza ilosc progesteronu w tej fazie? to dobrze czy zle? w ktorym dniu cyklu najlepiej zrobic badanie? staramy sie z mezem o 2 dziecko, 4 cykl i nic. Mam niedoczynnosc tarczycy, chocostatni wynik m-c temu to 0,76. Wizyta u endokrynologa za 3 tygodnie niestety/ Pomoze ktos?

Gość gość
serio nikt nie pomoze? klocicie sie o tesciowe, imiona a w powaznych tematach cisza.... :/

Gość gość
A nie pomyślałaś że wiele osób zwyczajnie nie jest w temacie i nie może ci pomóc bo się nie zna. Ja mam 2 dzieci a nie robiłam nigdy tego badania. Najlepiej poszukaj w necie innego forum albo zapytaj tu:https://portal.abczdrowie.pl/pytania-do-specjalistow,endokrynologia

Gość gość
pomyslalam, ale tyle kobiet tu wspomina o problemach z zajsciem w ciaze, o prblemach z hormonami,myslalam ze ktos pomoze bo w koncu to forum o ciazy a nie mieszkaniach, tesciowych czy bratowych...troche regułek poczytalam ale wolalabym poczytac o czyichs dowiadczeniach w tym temacie, stad moje pytanie.....

Gość gość
Masz nadczynność jak już!