Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre jedzenie w krakowie

Polecane posty

Gość gość

Co dobrego przekąsić będąc w krakowie?

Gość gość
Możesz się zatrzymać na ulicy krupniczej w grand croissants i tam przekąsić jakiegoś rogala. Oni sami je wypiekają na miejscu, podają ciepłe i jest dużo różnych dodatków do wyboru. Są bardzo smaczne, więc naprawdę warto tam zajrzeć.

Gość gość
Polecam PaniKawa na Kalwaryjskiej. Pyszne kanapki na ciepło i jeszcze lepsza kawa. Trochę nie w centrum, ale warto tam zbłądzić ;)

Gość gość
Generalnie mówiąc jak jestem w Krakowie u mojej siostry zawsze zamawiamy zupę kokosową i przepyszne krewetki z Hurry Up Shrimp . Tam są najlepsze w całym Krakowie! Bardzo mi smakowo odpowiadają!

Gość Maxym
Dla mnie najlepsza restauracja w Krakowie to Stara Zajezdnia na kazimierzu. Jedzenie mają pyszne, szczególnie żeberka bbq :)

Gość Alina

Mi bardzo smakowało jedzenie w restauracji Pod Leliwą w Krakowie https://www.facebook.com/slawkowska13.15/  typowo polskie jedzenie i niesamowicie pyszne. Dawno nie jadłam coś tak dobrego, polecam

Gość Ania

Ja równiez tam byłam pod Leliwą i przepyszne mają jedzenie. Fajne jest to , ze blisko rynku i dobry dojazd.

Gość Dominika

Z całego serca moge polecić Resturację Pod Leliwą ul. Sławkowska. Jedzenie jest tam przepyszne, wszsytko zawsze świeże podane, polecam