Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z was zaszla w ciążę przez stosunek przerywany?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo,że to żadna antykoncepcja. Kilka lat temu stosowaliśmy i nie zaszłam. Mam już dziecko planowane ma 2,5 roku na razie o następnym nawet nie myślę. Odstawilam niedawno tabletki, bo chciałam przerwy i źle się po nich czułam. Seks w prezerwatywie jest beznadziejny, dlatego w.dni nie płodne stosujemy ową metodę. Zastanawiam się czy to dobry pomysł.

Gość gość
Niestety nie, ja mam dziecko z tego sposobu "antykoncepcji"

Gość gość
Ja tez

Gość gość
Maz nie chcial , ja chcialam wiec sie nie zabezpieczalam, po 11 latach sie udalo..

Gość gość
Ja, rodze za 2 tyg przez cc :) udawało się przez 3 lata. :)

Gość gość
a ja nabawiłam się dużej nerwowości,stale uwazac czy zdazy,czekac do następnej miesiączki,on konczy-jemu dobrze a ja ? pomagać sobie inaczej dość? nie odczuwac orgazmów? I tak w ciążę zaszłam,bo to żadna metoda tylko mnóstwo stresu.

Gość gość
...doJść * miało być.

Gość gość
od 10 lat i brak ciąży. Partner potrafi nad sobą panować, czeka na moj orgazm, potem dopiero jego orgazm

Gość gość
Żenada. Zapytaj każdego seksuologa to zobaczysz co ci powie. Jesli chcesz impotenta wyhodować na własnym łonie nomen omen to powodzenia. Zresztą kobieta która uważa że nie zajdzie przy czymś takim jestem prymitywna w myśleniu albo zwyczajnie głupia. Sorry.

Gość gość
to żadna metoda antykoncepcji tylko można nabawić się nerwicy lękowej uważajcie

Gość gość
Ja też zaszłam w ten sposób :P

Gość gość
a ja 10 lat stosowałam te metode z męzem i kiedy chciałam zajść w ciąze to miałam ciąze i jestem podwojna mama, ale gdy moje drugie dziecko miało 2 miesiące zaliczyliśmy wadkę z mężem właśnie w stosunku przerywanym, byłam wsiekła, ze nie uwazal bo przez 10 lat udawało się, jak to mowia do trzech razy sztuka, niestety ciąze usunęłam.

Gość gość
12:46 no i co z tego , ze partner czeka na twój orgazm?? mój mąż tez czeka na mój orgazm i tak jak napisałam wyżej zaliczyliśmy wpadke, bo zwyczajnie popuscil i nawet nie wie jak to możliwe, bo nie wiedział, ze to zrobil, ciaza była dla nas szokiem! był na 100% pewny , ze nie popuscil a jednak, przecież skończył jak wyszedł i dokonczyl na zewnątrz. przeprawszam za te obrzydlistwa ale kiedyś czytałam , ze facet mimo spermy wcześniej może wypuscic cos z siebie czym tez jak widać zapładnia.

Gość gość
Nie. 11 lat na przerywanym. Z przerwami na dwie planowane ciaze.

Gość gość
U nas udawalo sie 2 lata...

Gość gość
Moja znajoma 3 razy tak zaszła. I naprawdę nie żartuję: )

Gość gość
10 lat na przerywanym i dwie planowane ciąże

Gość gość
u co 4 faceta zdarzaja sie plemniki w tym płynie jeszcze przed wytryskiem.. u niektórych sie w ogóle nie zdarzaja , i dlatego moga latami uprawiac seks w ten sposób i nic. mnie sie zdarzyły dwie ciąże niepalnowane, nawet bez zadnego finału, a ta druga to było chyba niepokalane poczęcie.. nie wierzyłam ze to mozliwe, raz na chwile wszedł do pochwy na kilka sekund, bez wytrysku, ani niczego takiego

Gość gość
Mając dwoje dzieci miałaś sumienie usunąć kolejne?? :O w preejakujacie są plemniki które są zdolne zapłodnić, ja tej metody nie stosuje. Mam za to znajomą która ma dwoje i ciotke, która ma czworo dzieci ze stosunku przerywanego ( czwarte chciała usunąć bo to wstyd, ale na szczęście jej mąż się nie zgodził)

Gość gość
mają dzieci z przerywanego bo ich faceci nie umieja sie opanować. Albo po pijaku sie bzykają i leją przed siebie :O

Gość gość
dziś - to jest kwestia plemników które bywaja w tym płynie, poczytaj i się troche doucz, a nie powtarzasz jakies bzdury, pewnie z pijackich imprez zasłyszane

Gość gość
Uprawialismy z mężem taki sex 7lat i nic :) A jak zaczęliśmy się starać o dziecko to udało się za 4razem :)

Gość gość
To chyba ciemnogród jak opisujecie stosunek przerywany uprawiany latami jako "metoda"!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
12:44 dokładnie to po co mi taki seks zaczyna być naprawdę przyjemnie to trzeba kończyć. .....

Gość gość
Stosunek przerywany? Masakra. Na łeb bym dostała jakby tak mój mąż ze mnie wyskakiwał. Plastry Evra polecam

Gość gość
12:44 i naprawdę seks w prezerwatywie jest taki do bani ze wolisz ten stres i w ogóle? Albo mezusiowi ze w gumce

Gość gośćia
stosuje s.przerwany już 9 rok i nic. Firmy farmaceutyczne chcą od nas kase wyciągnąć więc wam kładą farmazony na uszy.

Gość gość
a nie leiej żeby facet po prostu zrobił wazektomie i spokój ? bo wtedy wilk syty owca cała

Gość gość
No dobra..ale co ro za przyjemnosc stosunek przerywany??