Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge miec drugiego dziecka bo mam za male mieszkanie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Zrozumiałam. On narazie nie chce domu, woli podróże. Ktoś inny chce dom a nie Indie. I nikt z nich nie jest lepszy ani gorszy. A za 5 lat on może postawić dom a ten kto ma go teraz - na starość zostawić dzieciom i wyruszyć w podróż. I co? Nie można nazywać kogoś małostkowym i pustym bo ma inną wizję swojego życia, a najwięcej zwykle braku tolerancji maja Ci którzy krzyczą o polaczkowości. I to mnie wkurza. Ps nie będę podawała ich personaliów

Gość gość
na sprzedaz ogladalismy mieszkania 47metrow trzy pokoje.

Gość gość
Akurat takie mieszkania (3pok)gł z PRL 47-49 m2 akurat dla rodzin 2+2 nawet 2+3 są dobre i tak były projektowane .Dwa pokoiki wprawdzie małe ale daja jakas prywatnosc . Z reguły osobna kuchnia plus duży pokój . I mimo przymałego metrażu para z 2 dzieci da radę tam żyć. O dwie klasy gorsze są obecne slumsy od deweloperów gdzie 47m2 w Polsce to często jednostronne (!) mieszkanie z dwiema izbami z czego jedna to kuchnia-salon a druga sypialnia .W takim czymś faktycznie z 2 dzieci gdy zaczną rosnąć to horror .Rozkład jak z chałupy chłopskiej 120 lat temu .Tyle że za stodołę nie chodzą .

Gość gość
Gosciu powyzej masz race. Moja tesciowa ma domek cos kolo 100 m2 i co z tego jak tam jest dwa wielkie pokoje wielka kuchnia i laxienka i tyle. Nic za cholere nie da sie przerobic bo wszedzie po dwa okna i po dwoje dzwi!!! Masakra przechodzi sie tak dookola z jednego ponieszczenia do drugiego. I niby spory metraz a dopa z tego. Wole moje male mieszkanko gdzie mam tez tyle samo pomieszcze co z tego ze mbiejsze ale do kazdego mam osobne drzwi i jakos to wyglada