Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pieprzyki na brzuchu..skad to cholerstwo sie bierze skoro sie nie opalam tam

Polecane posty

Gość gość

Wyskakuje pełno na brzuchu takich pieprzykow i przebarwien Okropnie to wyglada Inne kobiety w mym otoczeniu maja idealnie gladkie brzuchy bez znamion i przebarwien...ech

Gość gość
GENY PLUS WIEK

Gość gość
To objaw raka niestety Poczytaj na necie

Gość gość
Poczytaj coś lepszego niż net zanim zaczniesz straszyć.

Gość gość
też to mam ostatnio wypalałam 2 pieprze odstające jeden obleśny wielki i czarny u dermatologa, jeszcze mam 2 pod cyckami, póki co wydałam na to 250 zł lekarka powiedziała że wyskakują całe życie rónych powodów ja mam problem z jelitami więc moee od tego nie wiadomo

Gość gość
Może to być sygnał o problemach z jelitami. Moja mama miała pełno takich zmian na brzuchu. Przy przyjęciu do szpitala na operację raka jelita lekarz skomentował, że takie zmiany to pierwszy objaw problemów z jelitami. Zaznaczam, że od pojawienia się pierwszych pieprzyków i przebarwień do diagnozy upłynęło więcej niż 10 lat. Po prostu nic mamę wcześniej nie bolało a pieprzyki i plamki to był dla niej nieistotny defekt edtetyczny

Gość gość
jestem kobietą, zawsze jak widziałam na plazy dziewczyne z pieprzykami na brzuchu to troszkę zazdroscilam, jak masz ladne ciało i pieprzyki to jest to pociagajace i nie jestem lesbijka, wiem co mowie faceci lubia pieprzyki na brzuchu. i mi jako kobiecie tez się to podoba serio

Gość BartoszSka
Musisz zbadać te pieprzyki!Mogę Ci polecić Pana Doktora Krzysztofa Tosiaka, przyjmuje w Warszawie w CZS. Jest profesjonalistą, który wykonał genialną robotę, a byłem u wielu specjalistów, którzy niestety przez wiele lat leczyli mnie nieskutecznie ☹ Widać, że jest zaangażowany w swoją pracę.

Gość gość
Też mam ten problem… Mam coraz więcej tych pieprzyków, wyglądam jak jeden wielki piegus! :( Ostatnio przeczytałam o videodermatoskopowej ocenie znamion. Nawet znalazłam klinikę na Racławickiej w Wawie obok mnie, która się tym zajmuje tylko teraz pytanie, czy warto robić coś takiego? Niektóre moje pieprzyki wyglądają naprawdę niepokojąco, nie wiem czy też tak masz? Przyjaciółka mojej siostry była właśnie w tym CZS na Racławickiej i tam usuwała pieprzyki. Też o tym myslałam ale bałam się blizn, a ona ma tylko taką malusią kropeczkę. Może to jest jakieś rozwiązanie?

Gość gość
Na brzuchu ani jednego nie mam :)

Gość gość
W twojej diecie jest coś co sie twojemu organizmowi nie podoba

Gość gość
Coś z tymi jelitami może być na rzeczy. U nas w mieście jest taka babka po wypadku, po śmierci klinicznej, która widzi różne rzeczy w organiźmie. Nie bierze za to kasy. Mi powiedziała, że mam beznadziejne jelita, że to już moja matka ma lepsze ode mnie, że powinnam przejść na diete bezglutenową, bezcukrową i bezmleczną, bo mi dalej będą pieprze wyskakiwać.

Gość gość
Może zapisz się do Klubu Zdrowej Skóry w CZS? Ja trafiłam tam z polecenia koleżanki i chyba do końca życia będę jej dziękować.

Gość gość
Ja na lewej rece mam ich prawie 40!

Gość gość
Ja też mam dużo, część usuwałam za darmo u chrurga. Nie zawsze te są groźne, dermatolog może to ocenić i skierować do chirurga.