Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn sie rozwodzi i chce odebrac swojej zonie prawa rodzicielskei

Polecane posty

Gość gość

Ja mam zeznawac....bardzo sie denerwuje, nie sadzilam ze kiedys spotka mnie taka sytuacja.

Gość gość
Ty sie soba nie zamartwiaj - tu chodzi o syna i ew. dzieci a nie o ciebie.

Gość gość
A ma jakies podstawy czy tylko chce sie odegrac na niej?

Gość gość
Kiedy byl za granica na kontakcie, zamieszkala z jakim facetem ktory złamał rękę wnukowi.

Gość gość
No to skoro ma powody, to czym sie denerwujesz? Najgorsze juz sie wydarzylo, dziecku stala sie krzywda. Teraz to juz tylko formalnosci, przez ktore syn musi przebrnac, a Ty musisz mu pomoc.

Gość AdamWolny
W takiej sprawie nie miałabym oporów by zeznawać no chyba że syn też ma coś za uszami. Bo w innym wypadku niech Pani idzie i mówi wszystko tu chodzi o dobro dziecka. Jak nie macie adwokata to polecam tutaj się odezwać http://buzukpopielarska.pl/ , profesjonaliści z bardzo naturalnym podejściem, bardzo angażują się w sprawę, jeśli są przesłanki do odebrania praw, uda wam się. Życzę oczywiście powodzenia ze swojej strony, zawsze uważam że należy kierować się w takich sprawach jedynie dobrem dziecka.

Gość jahus
cięzkie są takie sprawy muszą być naprawdę uzasadnione przesłanki do tego. W takich sytuacjach polecam twardo stąpającą panią adwokat Natalię Zielmachowicz. Jest naprawdę dobrą w tej dziedzinie kobietą która ma ogromną wiedzę.

Gość gość
Ło matko,niedawno pisałaś to samo provo.

Gość wakacja4
Niech syn weźmie pod uwagę jakieś porady prawne Słupsk, może akurat http://kancelariazs.pl/ tutaj mu pomogą? Jestem zdania, że w takich chwilach nie warto korzystać z byle kogo usług. Tutaj liczy się dobro dzieci, więc i odpowiednia osoba, na odpowiednim miejscu musi się znaleźć. Pytanie czy syn ma jakieś mocne dowody, czy wie z czym to się wszystko wiąże.