Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co takie przegrywy obleśne stare minus10 na 10 piszą do

Polecane posty

Gość gość

ładnej, mądrej, dziewczyny 9/10? Liczą że odpowie na wiadomośc? :D na co on liczą? :D

Gość gość
Ja Ci daję 2/10 a po alkoholu 3 najwyżej a nie żadne 9. Możesz wpaść dzisiaj ;-) ...trzaśniesz loda i od razu poczujesz się lepiej

Gość gość
na nic nie liczą - bo kolesie z mordą jak onuca są zbyt nieśmiali by zagadywac do ksieżniczek. Cos ci sie porąbało.

Gość gość
a przytulisz mnie później i porozmawiasz ze mną jak z inteligentną dziewczyną? :-D

Gość gość
Zobaczymy ,,9" jak się dzisiaj spiszesz, to nie jest tak że zasługi przechodzą na następny dzień ;-)

Gość gość
weź ale jesteś :-D idę się myć, czekaj nigdzie nie idź, zaraz będę

Gość gość
Te punkty w skali do 10 to za co przyznajesz? Bo sie zastanawiam, jakie sa kryteria oceny.

Gość gość
9/10 może i masz ale i tak każdy ma cie w doooopie bo Ukrainki to dychy na wejściu i są znacznie tańsze do miłości i seksu;p Także rozwydrzona Poleczko nie jesteś niezastąpiona

Gość gość
Już zazdrośnicy się zlecieli :D A ja pytam serio.

Gość gość
Brzydula ma pretensje, ze nie zagaduja jej przystojniacy zamiast.sie cieszyc, ze pisze ktos z jej ligi.

Gość gość
problem kobiet na tym forum i chyba nawet większosci w realu polega na tym że szukają kogoś zdecydowanie atrakcyjniejszego niz one same:) Same takie rady dają nieśmiałym onanistom samotnikom ale same takze byle kogo nie chcą:)

Gość gość
Ale to nie ten temat! Dlaczego nie odpowiadacie na temat wątku :o

Gość gość
Oślepłaś już od tych lodów? Napisałem jak wół że jesteś 2/10 a góra 3, to podbijają goście z twojej ligi... To że sama się uważasz za 9/10 świadczy jedynie że masz coś z głową bo tutaj wszystkie same 9 a nawet 10, tak jak ty się cenią i nie mogą zrozumieć dlaczego modele na nie nie lecą :-P

Gość gość
Na kafe wszystkie 9/10, a w rzeczywistości do bólu przeciętne.

Gość gość
dobra, koniec tamatu, widać wszędzie takie przegrywy :O

Gość gość
Nie, ja Ci autorko chetnie odpowiem powaznie :) do mnie tez zarywal taki osiedlowy menelik, co prawda znalam go juz od jakiegos czasu i nieraz taka gadke szmatke z nim odbylam np idac do sklepu, zawsze dosc niechetnie :P natomiast raz napisal z propozycja randki i byl swiecie przekonany, ze ja tez bede zadowolona :) jak delikatnie odmowilam, od tego momentu udawal, ze mnie nie zna :) rowniez sie dziwilam temu mocno, co maja w glowie takie osoby, to chyba chec sprawdzenia siebie i moze trenowanie w podrywaniu?nie umiem tego inaczej wyjasnic

Gość gość
A ty autorko nie jesteś przegrywem jeżeli podbijają do ciebie minusdziesiątki? Jak to się mówi wyżej srasz niż dopę masz :-D ...głupia ci/pa!

Gość gość
Jesli wiedza, ze taka dziewczyna nie ma faceta, jak to bylo w moim przypadku, to zarywaja wlasnie! tak, takie przegrywy zarywaja czesto do atrakcyjnych lasek, czesto sa namolni, zwlaszcza, gdy idzie sama. Ja tu akurat mowie o takich osiedlowych menelikach, ktorzy zaczepiaja i podrywaja dziewczyny. Sama tak mialam wiec gosciu powyzej przestan chrzanic bez sensu

Gość gość
23:39 sama chrzanisz bez sensu, tylko ci się wydaje że jesteś atrakcyjna z wyższej półki a życie to zweryfikowało bo menele w przeciwieństwie do ciebie znają swoje miejsce w szeregu i podbijają do panien na swoim poziomie, ocenili cię na swoją :-D

Gość gość
Weź, ja na solarium i tipsy więcej wydaję niż oni na alkohol to jaka to moja liga 😠

Gość gość
Właśnie, zboczeńcy wiążą sie ze zboczonymi chłopobabami liżącymi im o***t i marzą o porządnych kobietach z wyższej półki a menele jak panowie z przysłowiowej ławeczki komentujacy piękne kobiety bo wiedza ze tylko tyle im zostało. Piękni młodzi mężczyźni wiążą się z pięknymi kobietami a starym pierdzielom zostają owe babochłopy.

Gość gość
16:53 tak, jasne, bo ty wiesz lepiej, kim ja jestem co? Przestan sie kompromitowac, to ze ty masz kompleks na punkcie zalosnego wygladu to nie oznacza, ze wszyscy sa tak zgorzkniali. Poza tym nie pisalam tego do ciebie tylko do autorki, wiec zamknij twarz, skonczylam z toba dyskutowac, nie bede sie tak znizac 16:55 no to wspolczuje ci, musisz wygladac ohydnie z przesadzona opalenizna i sztucznymi szponami podszywie, no ale czego sie nie robi, zeby naprawic swoj do granic mozliwosci beznadziejny wyglad.

Gość gość
Swój ciągnie do swego.

Gość gość
ja pirdzielę, coraz durnierjsze dzieci zakładają tematy na kafe :(

Gość gość
paszczury zawsze mają za wysokie wymagania :)

Gość gość
faceci maja zawyrzone mniemanie o sobie, dlatego

Gość gość
Tak to moj sens zycia. Popisac z jakas kretynka. :D