Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość on31

Stosunek do nagości

Polecane posty

Gość gość on31

Chcialbym abyście wypowiedzieli się jaki macie stosunek do nagości. czy zawsze był taki czy się zmienial . ja wam opowiem z własnego doświadczenia. pochodzę z rodziny gdzie nagość to bardziej temat tabu był. jako dzieci kąpaliśmy się razem z rodzeństwem, siostra nie wstydziła się nagości najdłużej bo jeszcze mając 14 lub 15 lat nie zamykała się ppdczas kąpieli. nie raz zdarzyło mi się wejsć po coś jak się kąpała i mimo dużych piersi nie zakrywała się. Pòźniej nadszedł okres zamtkania się. teraz też raczej się zamyka, ale jak bywamy w saunach to chodzi nago lub w ręczniku tak ja i brat. ja lubię nagość, przekonałem moją dziewczynę i ona też lubi chodzić nago na wakacjach w hotelu lub gdy jesteśmy sami w domu.

Gość gość
peezde się zakrywa majtkami .

Gość gość
spanie nago jest bardzo przyjemne i zdrowe :D

Gość gość
Nie mam problemu z nagością. Troszkę u nie których jest to zacofanie bo np. niektore wstydzą się nagości a do obcego całkiem faceta ginekologa idzie cipkę rozkłada i jest ok. A przed najbliższym chłopakiem czy mezem sie wstydzi nawet ma prawo go mieć podczas badań w szpitalu czy zabiegow . Moj jest zawsze podczas każdego badanua cipki i wspieral porody bo niejestem zacofana.

Gość gość
w polsce panuje przekonanie że nagość jest zła, nie mówiè żeby cały czas chodzić nago ale nagość np. w saunie jest wskazana a jak ktoś z domownikòw przy przebieraniu siè zobaczy to też nie ma co krzyku