Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina Gaja

Wózek Anex Sport

Polecane posty

Gość Paulina Gaja

Witam, zastanawiam się na zakupem tego wózka. Wygląd (jak na mój gust) piękny, ale co z funkcjonalnością? Znam tylko jedną opinię osoby "z reala". Nikt więcej z moich znajomych nie ma/miał tego wózka. Użytkowniczki co możecie powiedzieć o tym wózku? Bardzo dziękuję za każdą wskazówkę.

Gość gość
Jest ciężki i masywny taka kabaryna ale zwrotna z amortyzacja i na pompowanych kołach. Wizualnie nienajbrzydszy chociaż wg. mnie w tej cenie u z tą funkcjonalnością są o niebo ładniejsze. Anexy ostatnio są mega przereklamowane i dużo jest wadliwych więc nie kypulabym.

Gość Paulina Gaja
To jaki polecacie?

Ja tez mam zamiar kupić anexa sporta , tylko jeszcze zobaczę go na żywo :) porównywałam wiele parametrów (w tym wagę) z innymi wózkami i w tym przedziale cenowym anex wychodzi naprawdę dobrze! Trochę ładniejszy jest anex cross, ale podobno przed 2017 r wychodziły jakieś wadliwe serie ze stelażem łamiącym, za to anex sport całkiem Ok! Jest tu dużo osób narzekających na anex z firmy barletta, zaraz Ci zaczną ja tu reklamować ;p Trzeba porównać samemu parametry, bo na tym forum nie da czytać się przepychanek ludzi z firm produkujących wózki :) mało koedy wypowie się osoba rzeczywiście posiadając ten wózek. W sobotę napisze jak wrażenia na żywo z tym wózkiem :)) mnie interesuje 2w1 British Green - ujął mnie bardzo :)

Rzeczywiście jest duzy, ale wcale nie ciężki!!! Na dodatek piękny, modny design. I now kazdego Stacy na wózek za 4, 5 albo 10 tys, żeby był idealny w każdym calu :)

Gość gość
Ja już użytkuje wózek anex sport rok i jestem mega zadowolona zwinny lekki amortyzacja super,użytkowany na bardzo różnych terenach codziennie często podróżuje też z nami w aucie.testowałam droższe wózki i wypadaly gorzej niż anex,Adamex barletta jak dla mnie za sztywny.

Gość gość
wózek rozmiarami jak większość polskich wózków, moją uwagę zwrócił kolorystyką i doskonałym wykończeniem. Jeździmy ok 6 mc i super sprawdza się amortyzacja (ma możliwość regulacji) a mój Adaś uwielbia w nim spać :) ja polecam

Gość gość
tutaj różne osoby piszą nie zawsze mają wózek, ja znalazłam na fb strone gdzie mamy piszą o tym wózku, wklejają zdjecia to mi się bardziej prawdziwe wydaje :) a wózek ładny

Gość Paulina Gaja
No właśnie ta kolorystyka...perełka wśród tych szarych wózków. Dziękuję za podpowiedzi. Zastanawiam się nad rudym lub różowym.

Gość gość
dla mnie najlepszy wózek, piękny wizualnie ale i świetnie się prowadzi i ma duża gondolę :)

Gość gość
wózek na pewno piękny wizualnie ale najbardziej zaskoczona byłam jak świetnie radzi sobie na śniegu, użytkuje codziennie i bardzo polecam :)

Gość gość
Musi być wyjątkowo słabym wózkiem skoro musi płacić cienkim trollicom za słabą reklamę na hejterskich forach :D

Gość gość
mi się nie podoba

Gość gość
a mi się bardzo podoba i mam

Gość lifeisgood
Ja myślałam, ze kupię Anexa, ale na żywo nie zrobił na mnie takiego wrażenia jsk inne wózki. Wybrałam inny :) Choć Anex tez ciekawy