Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolskiie

jest tu ktoś z częstochowy teraz chcecie powstania województwa częstochowskiego?

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolskiie

hej ja mieszkam w województwie Opolskim i byłem w Częstochowie kilka razy przejazdem, czy nie wydaje wam się to niesprawiedliwe i dziwne że 120 tysięczne Opole jest miastem wojewódzkim i jest stolicą województwa a dwa razy większa od Opola Częstochowa nie jest miastem wojewódzkim czyli nie ma własnego województwa bo jest w Śląskim woj. Ja uważam że Częstochowa powinna być miastem wojewódzkim i woj. częstochowskie powinno powstać jako 17 województwo w Polsce i żeby województwo częstochowskie graniczyło od zachodu z moim województwem czyli woj. opolskim od wschodu z woj. Świętokrzyskim od północy z Łódzkim województwem a od południa ze Śląskim województwem co sądzicie ?

Gość Namysłów wojew opolsk
Województwo częstochowskie powstanie w 2019 roku ... www.dziennikzachodni.pl › Wiadomości › Częstochowa 21 kwi 2017 - Częstochowianie przez najbliższe 2-3 lata mogą zapomnieć o reaktywacji woj. częstochowskiego. Mariusz Błaszczak, minister spraw wewnętrznych u administracji i jednocześnie wiceprezes Prawa i Sprawiedliwości, podtrzymał obietnice partii rządzącej o planach zmian na mapie administracyjnej, ale ... Reaktywacja województwa częstochowskiego? Ministerstwo ... www.dziennikzachodni.pl › Wiadomości › Częstochowa 5 lut 2017 - W styczniu Tomasz Jaskóła, poseł KUKIZ'15 ogłosił, że nowego województwa częstochowskiego nie będzie, wskazując, że reaktywacja regionu była jedynie obietnicą wyborczą Prawa i Sprawiedliwości. Poseł Jaskóła swoją tezę opierał na braku odpowiedzi premier Beaty Szydło na interpelację jego i ...

co o tym sądzicie ?

jest tu ktoś ?

Gość gość
weź leki czubie!!!!!!!! i idź na popołudniowe warcaby w swoim wariatkowie

:p 16:10 nie jestem w "wariatkowie" tylko w domu

ps chce normalnie podyskutować :o

Gość gość
z Tobą nie można "normalnie dyskutować" po pierwsze nie ma o czym bo bredzisz od rzeczy po drugie nie ma jak bo bredzisz od rzeczy i nie przyjmujesz argumentów i wreszcie po trzecie rozmowa z kimś kto nie łapie kontekstów, aluzji, metafor jest zwyczajnie śmiertelnie nudna i bezcelowa

akurat to ty nie przyjmujesz argumentów z tobą dyskusja jest bezcelowa