Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie Szefa flirt?

Polecane posty

Gość gość

Pracuje od 2 miesiecy.byli lepsi odemnie ale wybrali mnie. W pracy kiedy mijalam sie z szefem to patrzyl mi w oczy i ma takie spojrzenie ze mnie przeszywa. Tez sie patrzylam w taki sposob jak i on. Nie raz przychodzi na dzial troche porozmawia. Wczoraj pytal czy chce siedziec z jedna pania czy wolalabym z kims innyn w pokoju a ja nic nie odpowiedzialam i ucieklam zmieszana potem na korytarzu mnie spotkal i zawiolal zaprowadzil do swojego pokoju gdy go zamknnal objal mnie reka w tali i przeprowadzil na drugi koniec pokoju, rozmawialismy o pracy ,bylam zawstydzona na maksa bo stal blisko nnie pytal i patrzyl w oczy. To bylo wczoraj dzias nawet nie przyszedl na moj dzial. Nie wiem myslalam wczoraj ze to podryw i troche mialam mieszane uczucia jak bedzie ale skoro dzis go nie bylo nie przyszedl to moze mi sie zdaje? Co myslicie

Gość gość
Szuka zapomnienia przed wredną starą i głupią żoną która go nie rozumie.Biedaczek.uf...

Gość gość
To taka gra , specjalnie tak robi zebys wkręciła sie w romans , teraz rzekomo ulotnił sie bys myslala . Typowa gra seksoholików

Gość gość
W jaki romans jak on mi nic nie mowil hmm doslownie nic co by moglo do tego prowadzic..

Gość gość
Nie daj sie przeleciec bo wtedy wylecisz z pracy, gdy mie bedziesz sie szanować to i szef nie bedzie cie szanować

Gość gość
Wymyslasz

Gość gość
Dzis mnie zawolal do siebie pod glupim pretekstem

Gość gość
moze sama go prowokujesz