Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

R L M, co poszło nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Z góry proszę o wysoką kulturę i merytoryczne odpowiedzi podparte argumentami oraz ignorowanie prowokatorów :) Ostatnio Ewa dodała film, który wyglądał dosłownie jak spowiedź (Q&A) obiecała, że postara się coś poprawić, odświeżyć zapomniane formaty, adresowała krytykę itp. Dziś jednak Ewa dodała film, który jest dokładnym przeciwieństwem poprawy (buble z aga g.). Film zawiera sporo niedociągnięć, prawdopodobnie był nagrywany bez "skryptu"co mocno słychać bo zdania są "bez ładu i składu". Do filmu zaprasza najbardziej (mimo mojej sporej sympatii do agi) infantylną youtuberkę, kiedy ostatnio znajduje się pod ostrzałem właśnie z powodu infantylizacji i ciągle jej w dodatku wchodzi w słowo. Myli rozświetlający puder z rozświetlaczem i ma pretensje, że nie daje mocnego blasku. Zalicza do bubli puder, który jeszcze 1,5 roku temu miała w ULUBIEŃCACH bez żadnego komentarza czemu tak się to zmieniło. Jak dla mnie jej rzetelność spadła właśnie do 0 i nie wierzę już w to, że coś się poprawi na tym kanale, a patrząc na makijaż z dzisiejszego filmiku to nie wierzę też w to bym miała wynieść coś z tutoriala jeśli taki się w ogóle jeszcze pojawi

Gość gość
Zastanawiam się, po co to oglądasz, skoro Ci się nie podoba?

Gość gość
Rozumiem twoje rozczarowanie. Niestety, wiekszosc youtuberek chałturzy po dłuższym czasie nagrywania. Gubi ich pewnosc siebie, rutyna, brak profesjonalizmu. Szkoda. Ale youtube nigdy nie powinien stawac sie praca i metoda zarobkowania, bo ludzie dziczeja i dziwaczeja. Zawsze powinna to byc glownie pasja. A tak, to mamy to, co mamy. Coraz gorszy poziom i bylejakosc plus chamstwo ze strony najwiekszych kanalow wobec widza.

Gość gość
ma dodatek ciężko jej się momentami słucha, bo ciągle używa 'w ogóle' jako wtrącenia. W jednym zdaniu potrafi to wepchnać z 4 razy, a w całym kilkunastominutowym filmiku ponad 30 (tak, liczyłam)