Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie rzucił po 3 latach

Polecane posty

Gość gość

Strao strasznie mi źle... wyjeżdzał teraz za granice. Spotkanie przebieglo milo, ale nie zegnal sie ze mna zbyt wylewnie. Tylko mnie pocalowal na pozegnanie i powiedzial ,ze bedziemy w kontakcie, a jak wroci to sie zobaczymy. Po spotkaniu bylam spokojna bo nie sądziłam, ze ze mna zerwie bo bylo pozytywne, nie roznilo sie od poparzednich. Ale od spotkania , ktore bylo w sobote sie nie odzywa. W poniedzialek wyjechal tez nic sie nie odzywal, wczoraj ani dzisiaj tez. Napisalam do niego teraz ,ale nie wiem czy tez odpisze :( Strasznie mi teraz przykro .

Gość gość
Witaj w klubie mój też mnie zostawił właśnie po 3 latach razem ale bardziej brawurowo , wyrzucił mnie za drzwi i uderzył w twarz bo chciałam się tylko dowiedzieć czemu się tyle czasu nie odzywa :)

Gość gość
Chłopy to chuuuuuje

Gość gość
Nie ten to następny , gwarantuje ze jeszcze raz cię któryś tak potraktuje i będziesz miała serce z kamienia a wtedy to oni będą cierpieć , serce kilka razy ranione obojetnieje

Gość gość
weście Leona Adinera on sprawdzony z Rypsa i z Patrycja i z Thoresem nawet bzykal sie a i z papięzem katolikosem i z maryla Rodowicz z siastrą swa też