Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość olajasianek

Dezodoranty Le Petit Marseillais

Polecane posty

Gość olajasianek

Hej dziewczyny :) Słuchajcie, pod koniec grudnia zostałam wybrana przez Le Petit Marseillais do testowania ich produktów, a mianowicie dezodorantów, które zamierzają wprowadzić na rynek. Najbardziej zaskoczył mnie ich zapach - nie dość, że odpowiadają zapachowo żelom pod prysznic, to pachną NIEZIEMSKO! To do tej pory jedyne dezodoranty, których miałam przyjemność używać w swoim życiu pachnące inaczej niż tablica Mendelejewa czy laboratorium Marii Curie-Skłodowskiej :) Pachną po prostu pięknie, świeżo i... jak wakacje. Dodatkowo są bardzo delikatne (może dlatego, że stworzone na bazie naturalnych składników) , a to ważne przy mojej alergicznej skórze z dodatkowym nieprzyjacielem w postaci AZS :/ Nie spowodowały żadnej wysypki, ba, sprawiły nawet, że skóra pod pachami stała się bardziej delikatna. Nie zostawiał także białych plam na moich ulubionych czarnych koszulkach, więc za to wędruje dla niego wieeeelki plus! Zaraz po użyciu nadaje uczucie świeżości, zapach utrzymuje się całkiem długo, a użyty w ciągu dnia neutralizuje zapach potu. Także dziewczęta, biegiem do drogerii, koszyk w dłoń i po dezodorant LPM - lepszych na razie na rynku nie ma! #swiezosclpm #ambasadorkalpm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować