Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana....

Polecane posty

Gość gość

Kochane, od początku grudnia spotykam się z facetem. Generalnie wszystko fajnie, tak jak powinno być - randki, kolację buziaki. Widzimy się głównie w weekendy bo wiadomo na tygodniu praca, a pracujemy na różne zmiany. A on mi ostatnio zadał pytanie czy nie uważam że to wszystko między nami dzieje się za szybko... Zdziwiło mnie to pytanie bo raczej to on chce spotkań, i on zawsze wychodzi z inicjatywą. Zaczynam myśleć ze on poprostu się wycofuje... Sama nie wiem co myślec

Gość gość
Miesiac sie spotkasz i juz jestes zalamana? Nie chce cie to nie, miej to gdzies. Znajdz kogos kto bedzie szalal na twoim punkcie.

Gość gość
Zwolnij daj mu sie starac. Niech on przejmie inicjatywe. Jak mu zalezy to bedzie to ciagnal jak nie to .. Nic z tego nie bedzie. Jak go zaatakujesz to on ucieknie.

Gość gość
Uuuu jak mu zapał po miesiącu przechodzi to sie lepiej wycofać

Gość gość
Jestem załamana w sensie takim, że nie potrafię zrozumieć facetów... Myslicie że wszystko ok?

Gość Carycka
P.o. miesiacu taki tekst? Nie, to dobrze nie rokuje

Gość gość
wszystko jest ok , on tylko szuka żony , pewnie chciałby byś była na ślubie w kościele niewinna w białej sukni , a nie w czerwonej.

Gość gość
lol on cie chce tylko przelecieć, na pewno nie chce sie za zone, by sie tak nie zachowywal jakby byl pewien że jestes dla niego super

Gość gość
Też mam wrażenie że to dobrze nie rokuje...