Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co czujemy wyleczeni

Polecane posty

Gość gość

Skacze pod sufit z moja 11 letnia córka . Od prawie roku leczyliśmy sie na Towarowej u Bourion w Warszawie oczywiście . W ten wtorek odbyliśmy ostatnia u niej wizytę . " jestem juz paniom niepotrzebna " to słowa Bourion Usciskalam ja i mam nadzieje ze przyjela to dobrze i rozumie ze nasza radość jest tak wielka . Ona nam powiedziała ze tez sie cieszy oczywiście ale żałuje ze tak duzo pacjentow sie do niej zgłasza ze chce sie wyleczyć a tak malo z nich jest tak dobrze zorganizowanych jak my obie . Jezeli ktos jest niesystematycznych albo sobie odpuścił , jestem żywym przykładam i moja córka tez ze nie warto . Poszlo dość szybko z tego co pisza inni ze latami . Nie bede rozpisywać jak mnie leczyła i co mi było bo i ja miałam co inne i córcia co inne chociaz plamy miałyśmy obie . Długo by pisać i po nic bo kazdy musi byc leczony indywidualnie . Teraz i ja to wiem ale na pierwsza wizytę jak do niej poszłam to liczylam na maści czy jeden lek na pigment . To nie jest mozliwe bo autoimmunologiczną agresja organizmu to złożony proces a powiązane ze sobą wewnątrz organy wzajemnie na siebie oddziaływują . Jezeli ktos czeka ze naukowcy wymyśla wreszcie jakis lek na bielactwo to za życia sie nie doczeka bo cos takiego nie moze zadziałać . Polecają inni rożne maści ale to nie działa a czas mija . Trzeba chcieć sie wyleczyć nie czekać na lek cud Terminy sa odległe przy zapisywaniu sie ale w tym czasie zawzze znajdzie sie ktos kto zwolni miejsce i dostanie sie na wizytę nawet jutro no jezeli jest z Warszawy . Wizytę kontrolna zapisywałem na miejscu zgodnie z terminem ustalonym z Borion W trakcie leczenia stosowaliśmy od poczatku Dermotan . To taki tonik co ładnie kamufluje białe plamy i miałyśmy obie wrażenie ze jestesmy wyleczone . Chodzi o to zeby poczuć sie swobodniej od zaraz ale to tez jest specyfik opracowany specjalnie dla nas tak zeby mozna było nim pokryć plamy i jednoczesnie moc sie naświetlać bez zmywania . Inne podkłady trzeba zmywać przed UVB bo blokują ich dostęp i nie dochodzi do warstwy z pigmentem . Pożegnaliśmy sie życząc sobie takiego szczęścia jak nigdy z nikim tak nie było . Maz mi powiedział ze za to ze nareszcie ma dwie baby w domu uśmiechnięte i zadowolone pójdzie do tej Bourion by jej pięty ucałować tak jyz miał nas serdecznie dosyc . Leczcie sie . Nie rezygnujecie w chwili słabości . Nie traćcie czasu na złe wpisy bo to co czytam na innych forach czesto mija sie z prawda ( to moze byc konkurencji pracownik )? Nie wierzcie ze 20 ml dermotanu kosztuje 120 zł bo takiego nie maja i z tego co wiem nigdy nie mieli . Nie wierzcie w internet a kierujcie sie rozsądkiem Czytałam na którymś forum ze cały świat naukowy szuka lekarstwa i nie ma . Nieprawda . Bielactwo jest od średniowiecza . Teraz dopiero jest wyleczalne ale nie dzieki jednemu lekowi . W takie cuda nikomu bym juz nie uwierzyła chociaz sama wczesniej nabrałam sie na protopic , był tez jakis Vitax , był tez eludal . Nie działało a nadzieja gasła . Kto chce dzis sie wyleczy Rozsądkiem swoim sie kierujcie naprawde . I nie liczcie na NFZ . Ona od razu nam powiedziała ze tylko niewielu pacjentow co maja abonament w sieciowych klinikach robi badania na abonament a b rzadko lekarz rodziny badania kieruje z NFZ Powiem tak Szkoda ze nikomu sie nie chce tak szukać jak to robi ina bo i oczekiwanie byłoby krótsze Tyle w tym temacie . Życie dla mnie dopiero sie zaczyna . Wychodząc kupiłam dermotan dwa opakowania bo naprawde jest dobry i mi służy . Teraz używam go za podkład . Córka za młoda wiec jeszcze poczeka na makijaże Wszystkim białaskom zycze duzo zdrowia i cierpliwosci a wtedy poczują to co czuje dzis ja . Tak powiem bo tego nie da sie opisać . To trzeba przejść , przeżyć i usłyszeć od przyjaciółki : karnawał w tym roku należy do ciebie tak bije od ciebie radość ze jestem az Adriana .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować