Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni, jakie macie zdanie na temat introwertyczek?

Polecane posty

Gość gość
Jaka reklama :D jak masz geny c*****e to ci nawet g****o slowika nie pomoże.

Gość gość
10-42 - pajac.

Gość 17 latek
Ja lubię introwertyczki. Tylko, że sam jestem taki. :D

Gość gość
Introwertyczki są do d**y... Nie potrafią się bawić i są skupione przede wszystkim na sobie, takie egocentryczki.

Gość gość
To ja pisałem o 11:27. Cóż, pajacem również często sam siebie nazywam. Nie ukrywam, że nie jest to bezzasadne - jako żywo, kształtem go przypominam. Podobieństwa doszukać się można w moich pulchnych i króciutkich kończynach, a także wybitnie zabawnej, szeroko uśmiechające się twarzy z czerwonym noskiem. Zbieżności pod kątem ubioru chyba nie muszę nakreślać, wspomnę tylko o ciekawym wdzianku we wszystkich kolorach tęczy i niezwykle fantazyjnych, rozwianych na wszystkie strony falbankach. Jaką radość przynoszę cyrkowej arenie!

Gość gość
11.36 - pajac

Gość gość
Ze wstydem i ubolewaniem nad swoim żałosnym poziomem inteligencji przyznam znów, że to ja zabrałem głos o 14:14. Uczulam tu obecnych, że przez najbliższy czas raczył Was będę tym powtarzanym dotychczas przeze mnie słówkiem przyswojonym w latach mojego dzieciństwa, a które tak świetnie obrazuje moją aparycję. Jeśli spłodzę coś więcej, będzie to wynikiem nagłego wzrostu mojego poziomu intelektualnego, na który z utęsknieniem czekam. Czegokolwiek jednak nie napiszę, nie nastąpi to szybko, bowiem muszę już uciekać (popołudniami udaje się na placyk w mojej okolicy, na którym dokonuję innowacyjnych, ekwilibrystycznych sztuczek - wciągam o***tem różnorakie przedmioty leżące na zabłoconych chodnikach, po czym wypluwam je na zdezorientowanych i zaaferowanych moimi wyczynami przechodniów-śmiechom nie ma końca, przynajmniej z mojej strony).

Gość gość
Buahaha, dobre to, usmialem sie :D wszystko do tej pory dobre, wprawdzie nie na temat, ale mozna i tak :P przynajmniej temat jest podnoszony :D

Gość gość
dziś Jestem intro i potrafie sie bawic. Czasem az za dobrze :D Roznica polega na tym, ze robie to rzadziej niz ekstrawertyczki. Mam duzo zainteresowan, ktore rozwijam w samotnosci i w ogole potrzebuje duzo czasu dla samej siebie. Potrafie byc otwarta osoba, mam taki tryb ekstrawertyzmu, z tym ze jest on meczacy i musze pozniej odpoczac od ludzi. Ale normalnie na imprezie watpie zeby ktos poznal jaka ze mnie samotnica ;)

Gość gość
14.32 - pajac.

Gość gość
Buahahahaha, ironisto od swietnych podszywow i mojego ulubionego poczucia humoru, wygrales ten temat :D dobrze prorokowales, ze ta smieszna postac zna tylko jedno slowo, mam nadzieje, ze jeszcze cos napiszesz, choc szkoda czasu na taka intelektualna amebe, ktorej sie jeszcze zaciela plyta :D :P inaczej nie umie odpowiedziec, ja bym czasu nie trwonil, ale mimo wszystko czekam :P :D

Gość gość
17.45 - pajac.