Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagannazuzanna

Usuwanie tatuażu ! Pomóżcie

Polecane posty

Napisze szybko zwięźle i na temat. Mam zamiar usunąć tatuaż i stąd moje pytanie, czy zabieg może być wykonywany w dwóch różnych salonach i różnymi laserami? Czy zdecydowanie powinna być wykonywana każda sesja tym samym laserem? Proszę pilnie o odpowiedź! Mam zamiar jutro umówić się na wizytę. ;)

Pierwsza dziarka i efekt końcowy niestety już ze mną nie koliduje. Chce usunąć i zrobić nową delikatniejszą w tym samym miejscu. Niestety obecna gruba linia, nie pozwala mi na cover up ;/ Ale całym sercem jestem z tatuażystą, który ją wykonywał. A wirsz piękny <3

Gość gość
Możesz usuwać innym laserem, tylko poczekaj aż się wygoi po poprzedniej sesji

Gość gość
ja właśnie usuwam drugi tatuaż - tym razem chcę usunąć całkowicie, a nie tylko rozjaśnić.Napiszę potem jak poszlo :)

Gość gość
Rowniez wykonalem tatuaz i odbiega on od moich oczekiwaniach. Jest dosc swiezy wiec jeszcze musze sie wstrzymac z usunieciem. Slyszalem ze salon Minobi jest dobry i w rozsadnej cenie. Ale pewnosci nie mam. W Miracki wWarszawie natomiastbkrzykneli 1200zl. Za sesje usuniecia tatuazu w wymiarze 22x8 cm

Gość gość
Miałam już pierwszą sesje, ból niesamowity. Bez żadnej maści znieczulającej ani chłodnego powietrza, więc nie ma co się dziwić. Drugą sesje robię już w Estetichouse w Poznaniu, w bardzo przystępnej cenie bo wyceniono moją dziarkę za 230 zł za sesje ;)

Gość gość
Liczba sesji nie ma znaczenie, choć najlepiej korzystać z usług jednego i sprawdzonego salonu tatuażu. Też ostatnio http://tattoo-horimono.com.pl/ usunęli mój tatuaż, który zrobiłam jeszcze będąc nastolatką. Tak się płaci za błędy młodości. :) W każdym razie, wykonali zabieg niezwykle sprawnie, szybko i profesjonalnie.

Gość gabrielapotocka

Ja wykonywałam wszystkie sesje w jednym salonie. Usuwałam w Madame Art w Poznaniu. Efekt bardzo zadowalający. Jak chcesz się dowiedzieć więcej to polecam zerknąć na ich stronę : https://www.madameart.pl mają tam info jak wygląda zabieg i cennik. 

Gość femela

ja tez usuwalam w warszawie, bolalo, dużo pryskania octeniseptem, potem oklady octenicare i bardzo 

ladnie się zagoilo prawie nic nie widac juz

Gość kartonka

Tak się płaci za błędy młodości. :) W każdym razie, wykonali zabieg niezwykle sprawnie, ale nie to ze obylo się bez bólu.

tez mi dermatolog dala octenicare, to lek dla nudzi po naswietlaniach jest

Gość Semafor

Możesz usuwać innym laserem, tylko poczekaj aż się wygoi po poprzedniej sesji, octenicare i do przodu, tylko nie opalaj tego miejsca!

Gość jozef

Mój tatuaż wymagał kulki sesji u dr Boligłowy, ale ostatecznie śladów po nim w zasadzie nie widać. Jaka to ulga móc zrobić z tym porządek...