Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Darmowe szkolenie w pracy ?

Polecane posty

Gość gość

Czy jezeli pracodawxa chce abym przez dwa tygodnie przychodzila do pracy za darmo na 8 h na szkolenie. Tylko w czasie tego.szkolenia ja wcale nie siedze i.nie pije kawy tylko zajmuje sie obowiazkami takimi jak po podpisaniu umowy to jest fair ?

Gość fghijk
Jak twój szef dziewico jest facetem to uważaj żebyś nie straciła z nim wianuszka.

Oczywiście że nie jest fair, on Cie chce wydymać żebyś orała za darmo u niego bite 2 tygodnie po czym powie Ci "dziękuję, nie sprawdziłaś się, to nie jest praca dla Ciebie" blablabla Na Twoje miejsce przyjdzie następna i on postąpi z nią tak samo. Ty wiesz co? Mam dobry plan. Pójdź z nim do łóżka za hajs a potem oskarż go o gwałt. Jesteś kobietą więc z góry wygrywasz wagę w sądzie. Bądź sprytna xDDD hahaha Nie obraź się o ten pomysł, ja chciałem tylko pomóc :D :D :D

Gość gość
Sędziowie to Żydzi.

Gość gość
Akurat nie poszłam tam bo szukają naiwnych. Szef ? Nie mój gust bo po 60 tce więc wolne zarty hahaha

Gość gość
Powinno sie płacić za szkolenia chociaz te parę marnuch groszy dwa tygodnie pracy to przy najnizszej krajowej conajmniej ,750 zl ....

Moim zdaniem szkolenia powinny być płatne. A przystosowanie do pracy normalnie jest w ramach okresu próbnego. Szkolenia branżowe czasem mogą być płatne, ale z tego co wiem to pracodawcy opłacają dalsze kształcenie, kursy jeśli są one pokrewne z wykonywanym zawodem.