Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroby weneryczne.

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś miał podobny problem. Często po stosunku mój mąż ma później problemy z oddawaniem moczu, pieczeniem penisa. Nie wiem czy to ma związek, ale zawsze mam GBS dodatni. Czy mogę zażyć coś bez recepty, czy konieczna jest wizyta u ginekologa? Może są jakieś podstawowe badania, które mogłabym zrobić przed wizytą u lekarza?

Gość gość
Masc clotlimazolum. Dla ciebie i meza. Bez recepty jest.

Gość gość
To mogą być problemy z prostata albo bakterie w nasieniu (które tez prowadzą do problemów w prostata) wyślij męża do urologa, niech odda mocz do badania, lekarz zrobi usg jąder itp i będziecie wiedzieć. Idź jak najszybciej bo w razie w ciebie tez może zarazić.

Gość gość
gość dziś Tylko dlaczego jemu tak się dzieje po stosunku? On uważa, że problem jest po mojej stronie, skoro tak się dzieje po stosunku.

Gość gość
gość dziś dziękuję

Trochę mnie dziwi podejście Twojego męża, bo w takich sytuacjach ważniejsze powinno być możliwie jak najszybsze rozwiązanie problemu, a nie szukanie winnego na siłe. Tak jak koleżanka wyżej wspomniała, najlepiej zacząć od podstawowych badań i konsultacji. Mimo ze to choroba jak każda inna, niektórzy boją się stygmatyzacji ze strony lekarzy, niepotrzebnie. Znam dobrą placówke w trójmieście która zajmuje tymi schorzeniami. W okolicy akademii medycznej, na ulicy Marii Skłodowskiej Curie, jeśli jesteś z okolic podeśle Ci nazwę na priw. Jeśli nie, polecam Ci poszukać dobrych specjalistów np. za pomocą portali internetowych. Życzę zdrowia, bo ono jest najważniejsze.

Gość gośćtuś
Męska logika mnie zadziwia. Czyli jak złapię zapalenie pęcherza to winny jest mąż i to on powinien się leczyć? Jak już tu inni pisali. Męża do lekarza. Natychmiast. można go nastraszyć że mąż koleżanki też tak miał i został impotent ;P

Gość gość
To może być np banalna grzybica. Mialam kiedyś tak, że właśnie objawy u partnera zaraz po stosunku. Tygodniowa terapia flukonazolem dla obojga i po problemie. Oboje powinniście pójść do lekarza i nie wiem po co się przepychać czyja "wina" , bo jak jedno coś ma, to drugie prawdopodobnie też, nawet jak objawów brak.

Gość gość
twój mąż ma chlamydie dlatego tak po stosunku się czuje ! bez recepty nic nie kupisz ! Ty powinnaś iść do dobrego ginekologa prywatnie i zrobić wymaz z cewki moczowej i pochwy wymaz na wszystkie choroby weneryczne trochę to kosztuje ale warto bo przy okazji się możesz dowiedzieć czy masz też wirusa hpv który który spowoduje raka lub nie zależy od typu więc warto , to co u Ciebie wyjdzie wyjdzie też u męża u męża też można pobrać wymaz ż cewki moczowej trochę to kosztuje ale warto

Gość lomiska22
Jeśli masz podejrzenie zarażenia chorobą weneryczną możesz zanim udasz się do lekarza zrobić specjalistyczny test oparty o badanie PCR bazujące na dokładnej analizie DNA. Takie testy znajdziesz na przykład tutaj https://drwenerolog.pl/produkt/panel-4/ i możesz być pewna, że są one bardzo dokładne. Może dopiero po potwierdzeniu się Twoich przypuszczeń udaj się z tym do lekarza, tym bardziej że to wstydliwy temat jakby nie było

Gość gość
Dobrze się mną zajęli w tooting w Londynie. Więcej o placówce jest na polski-lekarz.london/polski-wenerolog-w-londynie. Jeśli ktoś szuka specjalisty od problemów wenerologicznych to tutaj do personelu mam stu procentowe zaufanie i przekonanie.