Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić gdy facet przestaje się starać?

Polecane posty

Gość gość
Jak Ci nie szkoda czasu?

Gość gość
Naiwna jestes, skąd wiesz ze to była do niego pierwszą napisała i ze juz jej nie kocha? Bo Ci tak powiedział? Powiedzieć to można wszystko...a faceci w klamaniu są mistrzami. On zaczął się dystansowac akurat gdy zaczął pisać z była, kto wie, może nadal cos czuje do niej i w tej chwili leci na dwa fronty. Obstawiam, ze albo minęło mu zauroczenie i myśli nad zerwaniem albo chce wrócić do byłej i myśli co dalej...

Gość gość
18:39 ale dzisiaj niby normalnie zadzwonil, nawet chcial sie spotkac. Rozmawialismy tak jak dawniej, wiec o co tutaj chodzi? ;/

Gość gość
badz cierpliwa i nie odzywaj sie do niego nie pisz i nie dzwon on sam nie wie czego chce po jego zachowaniu dalabym sobie spokoj, jestes mloda, zycie masz przed soba, jak facet sie zakocha to bedzie sie staral caly czas a nie jak mu sie zachce..

Gość gość
naiwna jesteś jak nie wiesz czego on chce

Gość gość
a faceci w klamaniu są mistrzami ano są... dziewczyny, jeśli widzicie pierwsze oznaki ściemniania, olać typa, szkoda czasu na niego...

Gość gość
dziś [19:18 zgadzam sie szkoda czasu na takich kretaczy dranie nic wiecej, omijac z daleka..

Gość gość
Po co Ci w ogole taki chlopak, po co chcesz sie z nim spotkac? Mozesz nam wszystkim to wytlumaczyc?

Gość gośćKf
Dam Ci szczerą radę jako facet, 10 lat starszy. Odpuść. Według mnie najlepsze co możesz zrobić to odsunąć się jeszcze bardziej niż on. Jeśli mu zależy zacznie coś robić, jeśli nie to się skończy i będzie to dobre dla obu stron. Faceci tak mają, że gdy mija nam okres zauroczenia to jesteśmy w fazie nie wiem czego tak na prawdę chcę. A to facet ma chcieć, więc daj mu czas.

Gość gość
Co robic ??? - prosta odpowiedz kopnac go w dooope i nie zawracac sobie nim glowy..

Gość gość
22:04 zgadzam sie z Toba, tylko, ze on juz zaczal gadac z byla nawet :P

Gość gośćKf
Dlatego nie ma sensu się wpychać między rybkę a zakąskę

Gość gość
Jej starania i desperacja go odrzuci jeszcze bardziej

Gość gość
Przepraszam, ale dlaczego od razu ktos stwierdza ze jestem desperatka? Nigdy nie ''osaczalam'' go swoja osoba, ani nie bylam natretna...w szczegolnosci w tej sytuacji w ktorej teraz jestem Nawet jeszcze nie poruszalam z nim tego tematu bo czekam na jakis ''znak'' z jego strony

Gość gość
Tylko patrzeć aż zdradzi cie z była... Nie bądź naiwna

Gość gość
22:04 Czyli mam byc obojetna i neutralna dla niego? Mam rozmawiac bez wiekszego zaangazowania? (mimo wszystko bede z nim rozmawiac,no bo jestesmy razem w klasie...)

Gość gość
To ile wy macie lat?

Gość gość
Niej swój honor i zostaw go zanim on Cie zostawi i poleci do swojej byłej

Gość gość
prawie 20, jestesmy w ostatniej klasie szkoly sredniej

Gość gość
Miej swój honor i zostaw go zanim on Cię zostawi i poleci do swojej byłej

Gość gość
Też przestać się starać.nie chce kogoś kto nie chce mnie

Gość gość
no tak to jest jak się gówniarze bawią w związki. On nie dorósł do tego dlatego lata od Ciebie do byłej.A Ty jesteś nie lepsza w tym wszystkim po prostu odpuść. za młoda jesteś żeby się tak zamartwiać

Gość gość
Ale z tymi ''gowniarzami'' mogłabyś/mogłbyś sie oszczedzic... nie kazdy kto ma ostatnia jedynke z przodu jest dzieciakiem.

Gość gość
pewnie że nie każdy ale wy zwłaszcza on już tak

Gość gość
Ale po czym Ty stwierdzasz, ze ja jestem gowniara?!

Gość gość
Nikt tak nie mowi! Wrecz przeciwnie, ludzie z ostatnia jedynka z przodu sa zazwyczaj juz dosc starzy ;)

Gość gość
Samej też przestac się starać

Gość gość
Weź się za naukę, weekendy mogłabyś poświęcić na przygotowania do matury (bo wnioskuję, że chyba Cię czeka?) a nie rozmyślaj nad "facetem" i "związkiem" z nim. Człowiek jak był w Twoim wieku (a jestem niewiele, bo kilka lat starsza od Ciebie, z "dwójką" z przodu, jak to określiłaś) nosa z książki nie wyściubiał, uczył się i powtarzał materiał. Gdzie tam w głowie miał jakiekolwiek związki z małolatami. Jeśli pozostały Ci w ogóle jakieś ambicje oprócz posiadania chłopaka i wychodzenia z nim na miasto, myśl o szkole, choć wątpie, że to Twój priorytet... z tym skończysz się spotykać, to znajdzie się następny na przeczekanie, "byle tylko był", bo to związkiem nazywacie teraz. Na dorosłe życie masz jeszcze czas, nie bierz się za nie przedwcześnie, bo widać, że daleko Ci do dorosłości, jeśli przejmujesz się takim dzieciakiem. To jest wg Ciebie facet? Wolne żarty. Obok faceta to on nie stał nigdy ;)

Gość gość
olac****isac z innymi ;P