Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winkociąża

ile można pić alkoholu w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
Jaki kieliszek? W kazdym mozliwym miejscu u lekarza pisze "0 ALKOHOLU W CIAZY", na butelkach z % przekleslone sa kobiety z brzuszkami. Na prawde nie potrafisz sie opanowac? Masz z alko jakis problem? Ja jestem w drugiej ciazy i tak samo jak w pierwszej nawet tzw. jezyka nie zamocze w zadnym alkoholu.

Gość gość
do gość dziś - przecież bez pieprzenia też można zyć, czy to aż tak potrzebne

Gość gość
Znałam ze szkoły dzieciaki z FASem. To mnie skuteczni zniechęciło do sprawdzania, na ile alkoholu można sobie pozwolić. Pamiętajcie, że to nie z Was dzieci będą się śmiały i to nie Wam będzie trudno w szkole. Kiedyś kobiety piły i paliły, i właśnie dzięki temu wiadomo, dlaczego to jest szkodliwe.

Gość gość
Tak jestem patologią i narazilam dziecko na niebezpieczeństwo bo zrobiłam 3 lyki szampana. I jesze to piwo - cała szklaneczka 0,2 jakiegos czeskiego sikacza z zawartością alko poniżej 4%. Nawet lekarz mi powiedział, że jak mam wielką ochotę na piwo to się mam troszkę napić i nie cudować. Ale kafeterianki wiedzą lepiej :p

Gość gość
Sama przyznajesz. Na więcej nie było cię stać? Trzeba było sobie nie żałować i polecieć denaturatem. Przecież "dohtór" powiedział, że można.

Gość gość
Doktory tez wam cpac juz pozwalaja i jarac fajki i napic sie piwka jak macie ochote. .. Masakra

Gość gość
Dohtor, co to takiego , uposledzona jestes w jakims stopniu? :)wspolczuje , czy to od tego ze twoi starzy denaturatem lecieli

Gość gość
18:53 nie widzisz analfabetko, że ona tego dohtóra napisała w cudzysłowie? W kontekście tego zdania, to słowo jest ironicznym określeniem lekarza.

Gość gość
Jestem alkoholiczka, lubie sie napic, w zasadzie moglabym pic co dzien. Dowiedzialam sie o ciazy w 6 tyg, od razu rzucilam alko i fajki. To dziecko mimo ze z wpadki nie jest niczemu winne inie mam prawa zrobic nic by mu zaszkodzic. 9 mc to krotka chwila w porownaniu do calego zycia czlowieka. Jeszcze zdarze sie nachlac!

Gość gość
Serio doktor to ironiczne okreslenie lekarza hahaha od kiedy debilko??

Gość gość
Dohtor mialo byc j****y slownik w telefonie!!

Gość gość
To te same kretynki co pisza "mundre" dzieci