Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sni mi sie starszny sen ze byla wojna

Polecane posty

Gość gość

Tak wojna.Akcja snu toczyla sie na rynku u mnie w miescie.Bylam tam ze swoja corka.Nagle ktos zaczal strzelac, rzuac granatmi.Ludzie w poplohu zaczeli uciekac i chowac sie gdzie popadnie.Chcielismy sie z corka schowac do muzeum ale posrzelili mnie .Resztkami sil pytam sie corki czy zyje.Ona tak.Ja do niej to lez i udawaj ze nie zyjesz.I obudzlam sie.jestem przerazona.

Gość gość
A mi sie dzis snilo wielkie czarne tornado. Probowalam uciekac. Widzialam, jak sie zbliza. Duzo stresu przezylam. A potem nagle zaczelo zanikac i pojawilo sie blekitne niebo. Co to znaczy?

Gość gość
Cześć Tarnów Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
dwóm pielęgniarkom na Tytanicu , też śniła się katastrofa i nikt im nie wierzył aż to się stało . Koło której granicy mieszkasz : wschodniej czy zachodniej? Autorko jak wyglądali najeźdźcy ? jak faszyści , sovieci czy może islamscy rebelianci ?

Gość gość
i dobrze, przydałaby się jakaś wojna bo te pokolenia są jakieś rozpieszczone.