Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trójkąt 2M i K

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie, moja dziewczyna często miała fantazję na trójkąta z dwoma facetami, zastanawiam się czy ja zrealizować, która z was przestała by na taki pomysł ?

Gość gość
a jakby miała fantazje o ucinaniu ci fiuta to też dla jej szczęścia zastanawiałbyś się nad ich spełnieniem?

Gość gość
Nie zrozumiałaś pytania, miałem na myśli czy jeśli Twój facet/chlopak/maż zaproponował by Ci spełnienie tej fantazji to czy byś się zgodziła czy nie.

Gość gość
jestem facetem a takie fantazje to po prostu zakamuflowana zdrada. albo jestescie małżeństwem parą albo grupa niewyzytych nastolatków którzy dal chwili przyjemności wsadzą znajomym noza w plecy

Gość gość
fantazja fantazją ale to sie dla nikogo nie skończy dobrze. zresztą co ty kooorfa jakis pedał jestes zeby sie obcierać c****jem z innym koleiem? nie brałby cie szlag jakby inny facet grzmocił twoja zone a ona wzdychałaby jak nigdy z toba? kooorfa ogarnij sie i wyjep te kobite za drzwi zanim zacznie fantazjowac o czyms groxniejszy,

Gość gość
jak okażesz taką słabośc to straci do ciebie szacunek. serio. chwile później zacznie fantazjować o tymzeby ciebie też rooochali w dooope

Gość gość
zarówno kobiety jak i męzczyźni pomimo pewnej kulturowej ogłady definiują płeć przeciwnie czysto instynktownie. w przypadku kobiet liczy sie głównie siła i szacunek. jak pozwolisz ją tknąc innemu i to przy tobie to chociaz nie wiem jaka byłaby ci wdzięczna to jesteś juz instynktownie skreslony.

Gość gość
całe to gadania o urozmaicaniu doświadczeń i pobudzaniu i partnera pozadania to jest totalna bzdura nie wiem kto na tym zarabia bo szczerze mówiąc już mnie męczy analizowanie każdej kwesti pod tym kątem ale ty na tym nic nie zyskasz. a jak nie zyskasz to po co chcesz ryzykować? liczysz na co? na wdzięcznosć? nie będzie wdzięczności

Gość gość
miałem kiedys taką sytuacje ze znaomymi mordami z wosjka. już po wojsku. jeden miał jakąs laske woził ją motoroewerem i chyba rozpieszczał. zaproił dwuóch innych na jakas bibę. ci mi z kolei opowiadali jak roochali mu te panienke we dwóch jak tamten rozpalał grilla czy cos. szczerze mówiąc nie wiem kogo mi było bardziej żal w tej historii. tak czy onaczej cięzko tu mówić nawet o zezwiezręceniu z racji jakichś sensownych analogii do swiata przyrody. koledzy z wojska:D

Gość gość
z relacji wnioskuje ze najwiecej radości im dało oglądanie jak koles lata przy grillu. to jest troche chore wszystko. jeżeli o mnie chodzi to na miejscu tego kolesia gdybym sie dowiedział to bym ich zabił. dlatego też nie poinformowałem go o tym co wiem. zreszta to być moze była sciema

Gość gość
chyba za łatwo ci przyszło zdobycie tej panienki. zresztą sie nie dziwie:D tak czy inaczej dzielenie się kobieta to jest wwielce c***jowy pomysł. przyjemnośc to wielkie uzaleznienie. jak ją zaczna pruc wszyscy dookoła za twoja zgoda to ciebie odstawi bo nie będziesz juz jej wystarczał

Gość gość
druga kwestia jest taka. komu mógł przyjśc do głowy pomysł aby o tym wspominac w ogóle partnerowi. jeżeli o mnie chodzi to powoli wyluczyłbym ją ze wszelkich wspólnych przedsiewzięc na koniec zmienił zamek w drzwiach i wysłał listem wiadomośc o zakończeniu związku

Gość gość
bez obrazy ale albo ona jest totalna kretynka albo ty. w obydwu przypadkach do siebe nie pasujecie.

Gość Jacek i Renata
Zrealizuj jej marzenie na będzie zadowolona a ty w 7 niebie nie ma lepszego widoku jak patrzeć jak iny posuwa ci laskę a jak zdecyduje się na dwa k***ski na raz to odlot dla wszystkich mówię ci bo robimy to i jest super

Gość gość
a jak przekonać zone do takiego ukladu??

Gość gość
Mi gdyby mąż zaproponował (w co wątpię) to być moze zgodziłabym sie. Trzeba rozmawiać o swoich oczekiwaniach moi drodzy kfateŁjanie :D

Gość gość
ale rozmawialem z nia mowilem ze mam taka fantazje

Fantazje kobiety to zakamuflowana zdrada??? Cóż za obłuda, tak jakby faceci nie oglądali się za "kieckami" i nie mówili "bzyknąłby" - to już nie jest zakamuflowana zdrada. Bo facetom przystoi a jak kobieta się ośmieli to obraza majestatu. Żal takiego myślenia My spróbowaliśmy i żyjemy