Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna sie nie depiluje

Polecane posty

Gość gość

pomocy co zrobić? mówiłem jej ze to jest nieestetyczne i ze mi sie to niepodoba ale moje slowa nic nie daly :( dawniej sie depilowala teraz jestem z nia drugi rok i od jakis 3 miesiecy sie tak zapuscila , owlosienie ma na nogach pod pachami w miejscach intymnych wszedzie po prostu powiedziala mi ze chce byc naturalna i ze mam ja kochac taką jaką jest , taką jak natura ją stworzyła , nie chce sie z nia rozstac bo za bardzo ja kocham ale nie ukrywam ze mam wstret gdy na to patrze :( co zrobic ?

Gość gość
Ogol ja podczas snu :D

Gość gość
zamknij oczy i nie patrz debilu, człowieka nie kocha za jego owłosienie bądź jego brak, ty za parę lat wyłysiejesz i wszyscy się od ciebie odsuną bo zrobisz się wstrętny

Gość gość
dokładnie, dlatego też ma prawo wymagać od niej, żeby trochę bardziej dbała o siebie. dla mnie depilacja to podstawa, więc nie dziwię się autorowi. zarośnięte miejsca intymne nie wyglądają zachęcająco, chyba że dla fetyszysty

Gość gość
Sami sobie jaj/ca ogolcie, durne chłopy!

Gość gość
owłosiona baba to tragedia

Gość gość
zarośnięte miejsca intymne wyglądają tak jak u wszystkich od wieków, golenie, depilacja i wszystkie te wymysły to dzieło koncernów kosmetycznych, żal mi cie bidoku ze se nie p*****asz bo ci reklama wmówiła ze to nieestetyczne

Gość gość
Że też normalne , naturalne laski muszą trafiać na brzydzących się wszystkiego lalusiów...

Gość gość
Z jednej strony jej sprawa, nie ma co przesadzać, naturalne kobiety też są piękne ;D Z drugiej... możesz jej sprawić jakiś porządny depilator (taki od Panasonica czy coś), to może się przekona do depilacji. Moja miła sobie chwali :)

Gość gość
Ona Cię sprawdza, wynegocjuj ogolone pachy i nogi w miesiącach letnich, a łonowce skoszone w zimowych to po czasie zgoli wszystko

Gość gość
A ty goliles sie w miejscach intymnych zeby jej nie obrzydzac? Moze postanowila ci pokazac jak to jest... A moze nigdy tego nie lubila i nie robila, tylko probowala zapunktowac przez pierwszy rok. Najlepiej sam nie gol jajek, pach i zapusc jeszcze wasy i brodzisko jakies oblesne, i tez jej powiedz, ze to natura i takiego powinna cie akceptowac i kochac. Zobaczysz, ze szybko wroci do jakiejs tam depilacji, no ale ty tez wtedy obowiazkowo jajka, pachy i wasy z broda golisz regularnie.

Gość gość
Nogi to jeszcze bym jakoś przebolał, ale żeby pipki nie golić?? W życiu. Jak ja bym się nie golił na dole, to od tego buszu po miesiącu bym się pocił jak świnia.

Gość gość
To oddaj ją mi ! Ja bym chętnie taką poznał, a nawet nosił resztę życia na rękach :)

Gość gość
kup jej ładny depilator, panasonic ma fajne kolory i kształty, przy okazji używanie ich nie boli ;) może się przekona jak zobaczy jakie można mieć ponich gładkie ciało!