Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brąba

No to sruuu odchudzamy się

Polecane posty

Gość Brąba

Dobra koniec użalania się i usprawiedliwiania, trzeba wreszcie zewrzeć poślady i do dzieła. Ktoś chętny?

Gość gość
I jak Ci idzie? Ja walczę od 1.5 tygodnia dopiero.

Gość gość
jak ci idzie? ja tez musze schudnac. Jaka masz diete?

Gość Zgubić 7 kg
Ja tez musze ale nie chce mi sie:( moze z wami będę miała motywacje

Gość gość 225
Dolanczam sie dzis moj 8 dzien dopiero a motywacji coraz mniej

Gość gość
ja zaczęłam od 2go żeby nie było, ze jak wszyscy, ćwiczę codziennie, co drugi dzień pełny trening 50 minut, w dniach pomiędzy 20 minut cardio lub ćwiczenia na konkretne partie ciała zależy od tego jak bardzo jestem zmęczona. Najgorzej wstać z kanapy i zacząć. Zmuszam się do jedzenia śniadań, popołudniu w pracy zawsze mam 2-3 przekąski, potem obiad o 17-18 jak już wrócę z roboty, godzina odpoczynku - książka, TV, i do roboty, potem prysznic. Leczę się na jelito grube, więc idealnie na noc rozruszać całe ciało, niech tak bardzo nie śpi :) Jest energia! Zdecydowanie czuje się lepiej, brzuch już nie jest taki opadający, serio to widać, ja śpię nago, codziennie rano się widzę w lustrze i jest zmiana. Nie będę oszukiwać, że nie wspomagam sie niczym, bo slimunox kupiłam i biorę, no ale to ma pomagać a nie spalać za nas :) Jeżeli chodzi o dietę na razie zrezygnowałam ze słodyczy i laktozy, staram się unikać tłustego, z mięsa jem tylko rybę i to niezbyt często. Nie smażę. Pierwsze mierzenie 2 lutego :) Trzymam za Was kciuki!

Gość gość 225
Ja dzis czolam sie bardzo slabo wiec na sniadanie zjadlam pol duzej bulki z pomidorem na obiad bedzie albo piers z kurczaka albo ryba gotowana na parze z kapusta kiszona a na kolacje jeszcze sie zobaczy. Ja malo cwicze bo kompletnie nie mam kondycji ale probuje codziennie chociaz po trochu cwiczen z internetu. Ajaki u was dzis jadlospis?

Gość gość
hej, u mnie nadal trwa @ i przez to sie nie waze ale i tak ostawiam na wage 77 i cos... :( okropnie wygladam i biore sie wkoncu do roboty nad soba. Dzis do tej pory zjadlam: jogurt fantazja i bulke z szynka i ogorkiem....

Gość gość
12:10 Menu ubogie. Tak to nie schudniesz. Tzn może i schudniesz ale tylko na chwilę. Serio wystarczy pół godziny wieczorem zeby sobie przygotować treściwe posiłki.

Gość gość
I zobacz sobie ile taja fantazja ma kcal ;) wybieraj swiadomie.

Gość gość 225
Jak wam minął dzien? Ja na kolacje zjadlam salatke 1 pomidor malinowy mniejsze pol ogorka i pol cebuli jestem taka pelna ze ciagle sobie wmawiam ze za duzo zjadlam a przeciez taka salatka nie jest tucząca