Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amymitch

Moja dieta

Polecane posty

Gość Amymitch

Witam wszystkie osoby które tak jak ja chcą zgubić kilka kilo. I proszę o rady. Czy podany jadłospis jest ok? Co jest ewnetualnie źle? Śniadanie: omlet z 3 jajek z 2 pieczarkami i 3 pomidorkami koktajlowymi Obiad: 3 kulki ziemniaków,mizeria z jogurtem zamiast śmietany, nieduzy schab duszony z sosem Kolacja: 3 jajka na miękko

Gość Amymitch
Up

Gość Wysportowanypan1
Lepiej zajrzyj na stronę http://zdrowiena6.pl/ i przeczytaj artykuł o szkodliwości diety białkowej. Pomysłodawcą tej terapii odchudzającej był francuski lekarz – Pierre Dukan. Obecnie został on pozbawiony prawa do wykonywania zawodu, między innymi właśnie na skutek zalecania swoim pacjentom diety białkowej. Dieta proteinowa, którą opracował lekarz, opiera się głównie na produktach o jak najwyższej zawartości białka. Przez tydzień pacjent je samo białko, czyli mięsa i twarogi oraz sery.

Gość gość
3 posiłki to mało. Dołóż jeszcze 1-2. Jeśli na śniadanie jesz jajka na 2 wybierz np kanapkę z pelnoziarnistego chleba z warzywami i grillowanym kurczakiem bądź twarożkiem. I na kolację już nie jedź jajek tylko sałatkę jaką tam lubisz dodając też białko; ) dużo wody w ciąg u dnia.

Gość gość
Na diecie to należy jeść kasze, a nie ziemniaki i najlepiej jeść mięso + warzyw lub kasza+ warzywa

Gość gość 225
Wydaje mi sie ze ja jem za malo ale nie chodze az taka glodna wiec nic nie bede narazie zmieniac. Moj dzisiejszy jadlospis: Śniadanie jablko Obiad pol talerza zupy warzywnej (pol paczki mieszanki trzech warzyw brokul kalafior marchewka ugotowane we wodzie z kostka tosolowa) Kolacja jogurt naturalny lub salatka- mix salat garsc do tego pol pomidora i kawalek ogorka swierzego Do tego wypilam juz prawie 1,5 l wody Zapomnialam dodac ze tak o 16:00 zjadam codziennie pol grejfruta

Gość gość
Autorka ile wazysz i przy jakim wzroscie? Ile chcesz schudnac?

Gość Amymitch
Waze teraz 81 kg przy wzroscie 175cm. Chciałabym schudnąć do 65-70kg.

Gość Amymitch
A ty gościu 225 jesz baaardzo mało. Nie boisz się efektu jojo?

Gość gość
Jak dla mnie jesz sporo i niezdrowo, raczej tuczący. MoE więcej posiłków i warzyw i z tego sosu i ziemniaków zreYgnuj?

Gość Amymitch
Ok. A oprocz tych ziemniakow i sosu? Co jest nie tak? Za dużo jem?

Gość Monika8419
Zdecydowanie za mało zjadasz, może nie czujesz sie głodna , ale żeby schudnąć trzeba jeść i to sporo. Pamietam jak mój kolega poszedł do dietetyka i przerażony był ilością jedzenia, nawet nie wierzył, ze schudnie, a kilogramy zaczęły lecieć na łeb na szyje. Jak jesteś zainteresowana prostymi posiłkami, których prawie nie trzeba przygotowywać to zapraszam https://www.facebook.com/Schudnij-szybko-zdrowo-bezstresowo-164731417597135/

Gość Amymitch
Bardzo dziękuję

Gość gość 225
Boje sie efektu jojo oczywiscie jak kazdy ale boje sie tez tego ze jak zaczne jesc wiecej to potem juz tego nie zatrzymam i bede jesc wszystko. Dzis jest moj 8 dzien odchudzania i z 66,3 schudlam na 63,7 wiec nie chudne tak szybko a pozatym postanowilam sobie ze bede sobie robila male wyskoki jak np maz bedzie chcial mnie gdzies zaprosic to poprostu zjem normalnie ale na drugi dzien normalna dieta. Jem malo poniewaz chce tez zmiejszyc zoladek. Wczesniej potrafilam zjesc calutkiego ogromnego hamburgiera gdzie moj maz nie dawal rady. Jezeli macie jakies przepisy na malo kaloryczne zupy to napiszcie bo zupy uwielbiam

Gość emi007
Ziemniaki i sosy lepiej zamień na kaszę i po prostu duszone mięsko, albo na parze. A jeszcze lepiej jak dodasz warzywa. Możesz też spróbować dołączyć do diety iqgreen to poprawi metabolizm i doda potrzebnych witamin. Same tabletki wiadomo że cudów nie zdziałają ale w połączeniu z tym wszystkim na pewno uda ci się efektywniej to wszystko spalić :)