Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poproszę siostrę cioteczna o ubranka czy się wykupie

Polecane posty

Gość gość

Termin mam na maj. Siostra cioteczna w zasadzie kuzynka ma 6 miesięcznego synka u nas tez będzie chłopak. Tak myślałam żeby napisać do niej ma fb czy by mi nie odsprzedala? Myślicie że się wygłupie? Maz powiedział ze zwariowałam żebym nie robiła z siebie dziadowy ze nas jeszcze na ubranka stać.

Gość gość
Może ona chce to zachować dla nastepnych dzieci? Wydaje mi się, ze jakby chciała to by ci je za darmo oddała przynajmniej u mnie w rodzinie to tak działa. Ja bym nie pisała, poszukaj na olx allegro albo w sh. Kupisz piękna wyprawke za grosze.

Gość Zee coooo
Ona wie że jesteś w ciąży? Jeśli chciałaby oddać lub sprzedać to sama Ci zaproponuje. Jeśli Ty napiszesz może dojść do niezrecznej sytuacji i serio wyjdziesz na dziadowe. Ja mam podobną sytuację. Rodzę koniec maja, a mój brat i brązowa mają pół roczną córkę. Już od dawna wiem od nich aby nic nie kupować, bo wszystko dostanę. Łącznie z wózkiem, fotelikiem itp. Ja w związku z tym odwdzięczam się i ciągle coś kupuje ich małej. I wszyscy są zadowoleni. To poeinno raczej wyjść od Niej......

Gość gość
Ma 2 chłopaków. Nie wiem czy planuje więcej. Problem w tym ze szukam na olx w mojej miejscowości i nic nie widzę ;) Raz corce zamówiłam ubrań za ok 80 zł ani ubranek ani pieniędzy kobieta mnie oszukala

Gość gość
Ja bym nie napisała. Twój mąż ma rację! Taka inicjatywa powinno wyjść od Niej, nigdy od Ciebie.

Gość gość
Ok przrkonalyscie mnie ;)

Gość gość
Wolałabym iść do lumpexu. Tam są piękne te małe ubranka i tanie.

Gość gość
Idz do pepco.