Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Marina! Czy wam też odrazu kojarzy się z tą Szczęsną?!

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chciałabym tak nazwać córkę, ale ktokolwiek nie zapyta i mówię MARINA to odrazu słyszę "jak Marina Luczenko Szczęsna?!" Co w ogóle myślicie o tym imieniu?!

Gość gość
A kto to?

Gość gość
Tak. Kojarzy mi się z żoną Szczesnego

Gość gość
nie kojarzy mi się z nią, nie kojarzy mi się z nikim i z niczym. samo imię jest brzydkie i wiejskie. pozdrawiam

Gość gość
Ona jest teraz w ciąży. Więc będziegłośniej o niej i tym samym to imię jeszcze bardziej będzie się z nią kojarzyć.

Gość gość
Niestety Szczesna owiala to imie na tyle, ze mi niestety tez tylko z nia sie kojarzy. I nie jest to przyjemne skojarzenie. Tak samo jak Miriam - mi kojarzy sie z realityshow gdzie glowna bohaterka byla kobieta z penisem i to jest bardzo kiepskie, a mimo wszystko znam juz 3 Miriam, corki kolezanek.

Gość gość
Marina nieładnie, o wiele lepsze Marisa, choć w Polsce może byc postrzegane jako pretensjonalne i chyba słusznie.

Gość gość
Marisa to Marysia będę wszyscy wołać

Gość gość
Marina kojarzymi siez przystanią jachtową i ze starym przebojem Marino Mariniego I dawna aktorka Marina Vlady. No jeszce z aviomarinem. Nie znam żony Szczesnego.

Gość gość
z kim?

Gość gość
..z gó/wnem psim!

Gość gość
Mnie kojarzy się z tytułową bohaterką pewnej książki ;)

Gość gość
Nie kojarzy mi się ze Szczęsną ale kojarzy mi się z Karinami i innymi prostaczkami , niestety. Okropne imię. W ogóle nie jestem zwolenniczką imion obco brzmiących, chyba że jeden z rodziców jest obcokrajowcem albo rodzina taka na stałe mieszka zagranicą. Polskie imiona są przepiękne zwłaszcza te stare.

Gość gość
To dla mnie żadne imię. Może w Ukrainie tak skąd pochodzi ta Łuczenko to tak, ale nie w Polsce. To tak jakbym nazwała syna Hulio i się dziwiła, że się kojarzy z Hulio Iglesiasem. A jak ma się kojarzyć skoro nikogo innego się nie zna o takim imieniu

Gość gość
"Nie kojarzy mi się ze Szczęsną ale kojarzy mi się z Karinami i innymi prostaczkami " No. Albo Marika. Te same skojarzenia i półka.

Gość gość
gosciu wyzej - w punkt

Gość gość
Marina Łuczenko nawet słownik w komórce mi podpowiedział:). Zresztą Ona jest Ukrainka. Autorko mimo wszystko pomysł nad innym imieniem

Gość gość
Tak tylko tak mi się kojarzy i to nie jest komplement, od razu mam przed oczami tego pustaka z rozdziabiona gęba. Samo imie bez skojarzeń nie podoba mi się w ogóle.