Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeniesiona sperma na palcach

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie. Podczas uprawiania seksu mój partner zdjął prezerwatywę i dotknął swojego penisa po czym włożył mi palce do pochwy na których był preejakulat. Czy jest możliwość, że zajdę w ciążę? Według mojego kalendarza nie miałam dni płodnych

Gość gość
Jeśli masz regularne miesiączki i dni płodne maja chrakterystyczne objawy a ich nie masz wg ciebie, to nie. W ogóle nie tak łatwo zajść w ciąże

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedź, bo przyznam szczerze że lekko się stresuje. Miesiączkę mam dostać 19 i są one dość regularne. Czasem zdarza się jeden dzień wcześniej lub później

Gość gość
Ciężko mi powiedzieć kiedy masz dni płodne bo nie wiem jakiej długości masz cykle, aby były dni płodne „na oko” powinnaś wtedy mieć wydzielinę jak białko kurzego jaja , wtedy ułatwi to plemnikom dojście :)

Gość gość
Cykl mam 28 dni. Nie zauważyłam takiego czegoś. Według mojego kalendarza dni płodne "na oko" powinny się skończyć 2 dni przez owym stosunkiem

Gość gość
Lepiej się nie martw bo ze stresu spóźnia się okres;)

Gość gość
Wyjątkowo małe szanse. Sperma na powietrzu gęstnieje, a plemniki bardzo szybko stają się niezdolne do zapłodnienia. Co innego w środku, tam mają odpowiednie warunki, żeby żyć dość długo.