Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku dokonaliście apostazji z Kościoła ?

Polecane posty

Gość gość

Ja miałem 29 lat.

Gość gość
A wy ?

Gość gość
a jestem fanatykiem katolickim apostazja to najgłupsza rzecz na świecie dla muzułmanina ateista jest nikim gorszym od zwierzęcia bo gdy chrzescijanom ucinaja głowe to zwykłym ateistom czy gejom to urządzają tortury np zaklejaja o***ty i daja tabletki na przeczyszczenie

Gość gość
Apostazja była modna z 10 lat temu, tak samo jak teraz modne są a raczej już były tatuaże, gimbuateisto. 🖐️

Gość seculaseculorum
gość 2018.01.12 Pozdrawiam ojca prowadzącego. Ja miałem 35 lat. Należenie do tej organizacji było dla mnie niesmaczne.

Gość gość
jak można porzucać zbawienie ? A miejsce gdzie trafiają po ziemskim życiu jest bardzo bolesne i wieczne . Radzę wszystkim by jak najszybciej powrócili do kościoła z pomocą Najświętszej Maryi .

Gość gość
gość dziś Każda religia tak twierdzi, niektóre w myśl zasady każą mordować dla zbawienia, albo przesladuja "nieczystych" . Inne mają piękne zasady i pełne miłości słowa, z których nic nie wynika, gdyż ich wyznawcy mają je gremialnie gdzieś (eksperyment Milgrama), w dodatku podciąga się pod nie ideologie związane z agresja, jak kibolstwo, radykalny nacjonalizm itd. Za samo bazowanie na ludzkim strachu powinny być zdelegalizowane .

Gość gość
Jestem autorem tego tematu. Obecnie mam 31 lat i wciąż żyję :)

Gość gość
38