Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy w ciąży na L4 co robicie w domu???

Polecane posty

Gość gość

Z różnych powodów czasem trzeba iść na L4 dość wcześnie. Jestem przyzwyczajona do pracy, kończę 12tc i jestem od początku na L4. Już dostaję do głowy. Mam dziecko, ale chodzi do szkoły. Ileż można sprzątać, a czytanie książek tez zaczyna mnie irytować. Podrzućcie jakieś pomysły, co robicie na zwolnieniu?

Gość gość
Ja czytalam ogladalam duzo ciekawych filmow i programow albo zajmowalam czas robotkami recznymi jak mialam lepszy dzien to pieklam

Gość gość
Ja glownie lezalam, bo musialam. Wiec chcac nie chcac byly filmy i ksiazki, zeby jakos przetrwac. Skoro masz tyle energii to po co Tobie to zwolnienie?

Gość gość
Leżę a co mam robić dlatego dostałam zwolnienie bo muszę LEŻEĆ a nie biegać ze scierka. Gdybym mogła sprzątać to mogła bym iść do pracy i to by było dla mnie zbawieniem. A tak czytam 18 książkę, Internet, tv, mąż i koleżanki czasami

Gość gość
Nie muszę leżeć, ale muszę być na zwolnieniu. Nie mam innego wyjścia po prostu, ale nie o tym jest ten temat. Chciałam zaczerpnąć pomysłów na kretywne i owocne spedzanie czasu.

Gość gość
wegetuje:x cała ciaze przelezałam.Juz na ostatniej prostej, najwazniejsze ze sie udało:]

Gość gość
Rety, to skoro jestes na lewym l4 to mozesz robic wszystko. Chodz na spacery, basen, zapisz sie do szkoly rodzenia (niewazne, ze masz juz dziecko, poznasz nowych ludzi). Kino, zakupy, moze jakis remont.

Gość gość
Na l4 kobiety przeważnie leżą. Jak mają kreatywnie spędzać czas, skoro sa w łóżkach? Jak Ci się nudzi idź na spacer.

Gość gość
Gdzie ja napisałam, że jestem na lewym L4??? Boże jakie wy jesteście niektóre wredne masakra.

Gość gość
Autorko to jest kafeteria ;) Tutaj same frustratki siedzą :p Poszukaj rady na innym forum. Ja w ciąży uczyłam się jezyka obcego, założyłam bloga, nauczyłam się szyć. Opcji jest dużo :)

Gość gość
No jestes na lewym L4 bo nie było potrzeby byś je brała. To Ci chcemy uzmysłowic

Gość gość
Sytuacja w której jesteś, jest szansą by polubić swoje towarzystwo. Nie zadałabyś pytania odnośnie tego jak inni spędzają czas gdybyś umiała go ze sobą spędzać. Odpowiedź jest w Tobie.

Gość gość
A skąd wiecie gdzie autorka pracuje??? Może ma w pracy szkodliwe warunki? Może ma stresująca pracę??? Ja np. dostałam wypowiedzenie i chwilę potem okazało się, że jestem w ciąży. Szef miał już kogoś za mnie, wypowiedzenie musiał wycofać, ale oficjalnie mi powiedział, że nie widzi tu dla mnie miejsca. Miałam się uprzeć i ma siłę tam siedzieć??? Po za tym to praca po 12 h, z klientami, a ja rzygam jak kot więc kiepski temat. Wy wszystko wiecie lepiej.

Gość gość
Mus skorzystania ze zwolnienia z pracy niekoniecznie musi wynikać z problemów z ciążą, ja byłam zmęczona, nie mogłam robić niektórych rzeczy, dźwigać więc szefowa wysłała mnie na zwolnienie żeby móc przyjąć "pełnowartościowego" pracownika. Ja akurat na początku miałam czas posprzątać dom i na podwórku tak żeby się nie przemęczać i ogólnie odpocząć

Gość gość
Kreatywne i mające zajęcie babki nie siedzą na tym forum. Tu spotkasz głównie sfrustrowane mamuśki, które hejtując innych dowartosciowuja siebie.

Gość gość
09.39 Piszesz o sobie??

Gość gość
09:47 o was! Autorka zadała pytanie, a wy zamiast jej odpowiedzieć to zaraz komentarze, że siedzi na lewym L4 chociaż nie znacie jej sytuacji. Nawet gdyby była na lewym L4 to huj wam do tego! Ona zadała pytanie a nie kazała się oceniać.

Gość gość
09.53 Orzeciez piszą jej mamy, że leżą. A co mają robić na l4 w zagrożonych ciążach?

Jestem na L4 od poniedziałku. 34tc dziś i niestety w każdej chwili mogę urodzić. Co robię? Leżę.. Nic innego robić nie moge

Gość gość
Co innego jak leżą, a co innego jak hejtują i się czepiają czemu jest na L4. Po za tym leżąc też można robić cos kreatywnego.

Gość gość
Ja nie musiałam leżeć tylko się oszczędzać. Skupiłam się na starszych dzieciach.