Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rotend

Przedwczesny wytrysk pokonany :)

Polecane posty

Gość rotend

Każdy wie o co chodzi więc przejdę do sedna. Proszę o wypowiedź osoby (pary) które uzyskały kontrolę nad wytryskiem naturalnymi sposobami/specyfikami. Ale uwaga, bez: - substancji znieczulajacych, - leków otepiajacych czy innych szkodliwych, - wytrysku poprzedzającego właściwy seks. Wiem, że są na to ćwiczenia i sposoby. Podzielcie się prosze jak Wy odzyskaliscie radość z seksu :)

Gość gość
Ćwiczą mięśnie kegla i doszedłem do tego, że mogę wstrzymać wytrysk i mocz kiedy chcę. Mogę mieć tak zwane suche wytryski. To kosztuje trochę poświęcenia, ale można kontrolować tą sferę.

Gość gość
ćwiczenia mięśni kegla tu nie pomogą bo chodzi o nadwrażliwą żołądź

Gość gość
Gumki masturbacja wcześniej oc wipes ( wiem wiem, ze są nasączone środkiem na znieczulenie ale nie jest go dużo i na pewno nie jest to jak branie jakichś tabsów)

Gość gość
Mi tam gumy nie pomagały. Jak nakładałem gumę to penis opadał. I nawet jak wyciągałem ten środek, który ma znieczulać penisa. Masturbacja przed stosunkiem jak najbardziej pomaga jednak ten drugi raz nie jest już tak przyjemny. To jednak nie jest to ;) O chusteczkach słyszałem ale jeszcze nie próbowałem Nie widziałem ich nigdzie w sklepach.

Gość sierpik1235
Tak

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak ''przedwczesny wytrysk'', jest tylko celowe wzbudzanie poczucia winy u mężczyzn przez kobiety, by zaniżyć samoocenę. I jeśli przyczyną szybkiego wytrysku nie jest choroba, tylko indywidualne uwarunkowania organizmu, nie trzeba się tym przejmować. Warto poszukać sobie świadomej kobiety, której to nie będzie przeszkadzało. I dbać, by mimo wszystko było jej przyjemnie w łóżku.

Gość gość
Bo raczej nie zobaczysz. Sa do zamówienia w necie: https://www.ceneo.pl/37772165 Stacjonarnie to chyba tylko w kilu sklepach w Wawie. Ale warto. Zobaczysz, że jest różnica na plus w długości stosunku.