Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie dla synka adam...czy to niemodne imie?tak mowia mi kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie?

Gość gość
A Ty, wybierając imię dla dziecka, kierujesz się modą i tym co kolezanki powiedzą?

Gość gość
Wiesz co moja przyjaciółka tak dała na imię i nikomu się nie podobało. Ale teraz jakoś tak fajnie z tym małym Adasiem :) moim zdaniem ok

Gość gość
moje tez krytykuja a chcemy Stasia

Gość gość
Adam fajne imię.... Dość już tych Jasiów, Stasiów i Antosiów.

Gość gość
JA mam Adasia, mi to imie sie podobalo od zawsze dlatego dalam je synkowi. A to czy jest modne czy nie to kolo tylka mi lata.. A ty autorko zamiast suchac kolezanek moze z mezem bys pogadala, bo w sumie to jego i twoja sprawa, a nie postronnych..

Gość gość
ja mam Adamka

Gość gość
W moim mieście to 4 najpopularniejsze według urzędniczki usg. Mój syn tak się nazywa.

Gość gość
mnie sie nigdy nie podobalo. u mnie ani w posstawowce ani w liceum nie bylo zadnego Adama. ale mial tak na imie dziadek mojej przyjaciolki i zawsze wydawalo. mi sie to takie stare imie. teraz adam tez mi sie nie podoba. kojarzy mi sie gejowsko. ktos pamieta - Adam, magazyn dla panow kochajacych inaczej?

Gość gość
Podoba mi się. Jest uniwersalne, czyli pasuje zagranicą. Tylko zrobienie niestety do bani.

Gość gość
Ja w kwietniu będę mieć synka Adama i mam w tyle czyjeś opinie.

Gość gość
11.22 rozumiem że wg ciebie Kasia to margaryna, Grzesiek to wafelek, a Jasiek to poduszka? Swoją drogą ciekawe masz zainteresowania,ja za cholerę nie wiedziałabym, jak nazywa się pisemko dla gejów.

Gość gość
mam dwa ulubione imiona dla chłopców, jedno z nich to własnie Adas...

Gość gość
11:41 swiete oburzenie bo komus sie imie Adam nie podoba.... masakra. mnie tez sie kojarzy gejowsko i co? to sa skojarzenia, to jest automatyczne, nic nie poradzisz. Ja znam. jeszcze lepsze powiedzonko o Adamie: - czesc, jestem Adam,********* sie i spadam.

Gość gość
mialo byc R//U//C//H//A//M

Gość gość
Oburzenie? Chyba nie wiesz, co oznacza to słowo, a już na pewno nie umiesz czytać ze zrozumieniem i interpretować prostych wypowiedzi. To i twoje "poczucie humoru" pozwalają z dużym prawdopodobieństwem określić z jakiego środowiska podchodzisz, pozwolisz więc że zakończę tę rozmowę. Bez odbioru.

Gość gość
przytoczylam tylko to co slyszalam na podworku jako dziecko

Gość gość
Ja mam Adasia :)

Gość gość
A mój Adaś będzie miał w czerwcu 8 lat. W klasie jest dwóch Adasiów. Jest taki mały przystojniacha. Mądry, fajny, ułożony.

Gość gość
taaa, jak zapytasz mamuske to kazda ma geniusza w domu i najpiekniejszego

Gość gość
Ładne, klasyczne imię. W mojej klasie był Adam (mamy po 30 lat obecnie), mój śp.dziadek Adam (84 lata), chrześniak mojego męża to Adam (13lat). Mojej koleżanki 2 latek to Adam:)

Gość gość
Uniwersalne, zawsze popularne imie :) Poza modą. Idealne dla Adasia i dla Adama. Imie pierwszego faceta ;) Mam męża Adama i mogłabym miec syna, ale ma Adam na drugie :)

Gość gość
To imię zawsze pasuje mój brat takie ma gdyby nie to to mój syn tak by miał. Najpierw był adasiem zawsze tak miło itp. Lubię ****ardzo. Poza tym adamy to fajne chłopaki.

Gość gość
Jest w porządku. Moja koleżanka ma dwuletniego Adasia:-)

Gość gość
Fakt że część ludzi jakoś nie lubi tego imienia .

Gość gość
Czy niemodne> W 2015 i 2016 roku był na miejscu 11.(zaraz za Kacprem i Wojtkiem) w 1 półroczu 2017 również miejsce 11. (za Kacprem i Mikołajem) chyba więc modne i popularne,, Pomijając statystki Adam to moim zdaniem imię ponadczasowe, uniwersalne, nigdy nie będzie obciachowe.. modne może bardziej są Kuba i Szymon ale też co drugie dziecko ma tak na imię a chyba nie o to chodzi?

Gość gość
/na innym forum też wydziwiano nad Adamem -co ciekawe tam też był motyw gejowski .

Gość gość
Mam syna Adasia lat 8, a sąsiadka ma rocznego synka Adam Szczepan.

Gość gość
Ty serio kierujesz się modą i opiniami koleżanek? To twoje dziecko czy ich? Ja 6 dni temu urodziłam córeczkę, mąż jest Francuzem, póki co mieszkamy w Posce za niedługo wyprowadzamy się do Francji. Wybraliśmy imię(francuskie) na które boom był w FR w latach 60 i 70, ale w 2015 miało zaledwie kilka nadań. Też pytałam jak odbierane jest we Francji, ale chodziło o to, żeby córka nie stała się obiektem szyderstw rówieśników. Ostatecznie jednak nadaliśmy i jak na razie nie żałujemy mamy nadzieję że córeczka też nie będzie, bo choć imię wśród jej rówieśniczek jest skrajnie niepopularne i w szkole,przedszkolu, etc. raczej na pewno będzie jedyna(moim zdaniem to akurat dobrze bo po co ma być w klasie np. 5 Emm-Emma we Francji jest megapopularna)to nie można odmówić mu szlachetności. Adaś rarogiem na pewno nie będzie-przeciwnie. A jeśli Ci się podoba to bierz.