Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kogos kto mnie zmotywoje do samobojstwa

Polecane posty

Gość gość

Nie szukam wsparcia odradzania itd itp moje zycie jest wielkim cierpieniem szukam kogos kto mnie zmotywuje checi mam wielkie brak mi motywacji musze to koniecznie zrobic musi sie ktos znalesc kto mi doradzi zmotywoje i pomoze to zrobic

Gość gość
Art. 151. KK Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Gość gość
Obawiam sie ze sam bedzesz musial to zrobicpostaraj sie dasz rade zasada jest prosta musisz byc na 100 % ze nie przezyjesz skutek przezycia becie 100 razy ciezszy niz terazniejsze twoje zycie powodzenia :)

Gość grammar krystyna
uje sie nie kreskuje, zabij sie smieciu

Gość gość
Zdechnij skusynie jak najszybciej bydlaku nic nie warty chcialbym widzec jak zdychasz :D

Gość gość
Wiem i rozumie Cie nie mozesz tak zyc i musisz sie zabic nikt ci nie pomoze sam musisz sie na to zdobyc zycie meczac sie niema sensu to jak wbyjac sobie gwozdzia w kolano zrob to czym wczesniej

Gość prawi 121
Zdechnij skusynie jak najszybciej bydlaku nic nie warty chcialbym widzec jak zdychasz przeciez bydlaki zyją własnie najdluzej .,.,. Myslisz ze taki Kim Dzong Il z korei polnocnej zył 40lat ? Padł mając 70-tke najwieksze dziwkki zyja długo bo maja latwe zyciee

Gość gość
Nie rób tego jeszcze będzie dobrze :)

Gość gość
Nieznasz mojego przypadku nigdy byc dobrze nie moze to nie mozliwe a bardzo cierpie zyjac musze z tym zkonczyc a brak mi odwagi koniecznie musze sobie oszczedzic tego cierpienia nie szukam wsparcia szukam motywacji !!!

Gość prawi 121
jak cierpisz to zmien zycie , zmien otoczenie wyjedz do Portugalii .,,. Moze Polska ma na ciebie zły wpływ ,.,. Wiesz nasz kraj jest szary zimny malo interesujacy,.,.

Gość gość
przestań sie mazać, załóż słuchawki i posluchaj muzyki. To, że masz ciężko nie oznacza, że już nie będzie lepiej. Z czasem zmienisz priorytety i znajdziesz na siebie sposób zobaczysz tylko sie wycisz

Gość prawi 121
nie ma sensu popelniac samobojstwa w twoim wieku .,,. I jesli sie nie skorzystalo ze wszystkich mozliwosci ,.,. Dopiero jak ci w POrtugalii nie wyjdzie to warto rozwazyc samobója ,.. https://www.youtube.com/watch?v=YXmiuaWLk9I

Gość gość
Gdzie grzyby w styczniu

Gość Jesteswartzycia
Nie rób tego.. Jezus umarł za Ciebie ,żebyś Ty mogl żyć na zawsze.. jeżeli oddasz siebie całego w jego ręce będziesz żył w szczęściu tu na ziemi a potem w niebie :) na pewno Bóg postawi na Twojej drodze ludzi którzy pomogą Ci i nadadzą sens Twemu życiu. Pamiętaj, nawet gdy wszyscy Cię opuszczą, ON zawsze będzie Toba, On Cie kocha

Gość gość
Rozumiem, że jest Ci bardzo ciężko. Opisz proszę, co się dzieje w Twoim życiu. Często osoby z boku zauważają więcej szczegółów i możliwości, niż osoby bezpośrednio zaangażowane w sytuację. Przed realizacją ostatecznego rozwiązania warto rozważyć mniej inwazyjne opcje, w końcu nie masz nic do stracenia.

Gość gość
Dlaczego nie chcesz już żyć? życie czasem bywa piękne

Gość gość
Moje zycie nigdy nie bywa piekne

Gość gość
Pragne smierci kiedys sie rozbije autem czuje to

Gość gość
Pożyczyć ci swoje?

Gość gość
Napewno lepsze niz moje nie chce sie tu wyplakiwac ale smierc to jedyne lekarstwo

Gość gość
Art. 151. KK Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.