Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

złożyłam cv i czuję że popełniłam wielki błąd

Polecane posty

Gość gośćgość1

wysłałam swoje cv do mopsu i teraz boję się że mnie zaproszą na rozmowę bo niestety spełniam wymagania formalne. A jak sobie teraz czytam zakres wykonywanych zadań na tym stanowisku to wiem że albo zrobię z siebie głupka na tej rozmowie a jeśli jakimś cudem mnie zatrudnią to i tak sobie nie poradzę, bo tam są takie rzeczy o których nie mam zielonego pojęcia np sporzadzanie zaangażowania (nawet nie wiem co to jest), albo sporządzanie sprawozdań (nigdy czegoś takiego nie robiłam ) A oni w tym ogłoszeniu pracy nawet nie wpisali żadnego wymaganego doświadczenia tylko wykształcenie średnie, ale sobie nie wyobrażam że ktoś bez doświadczenia może robić coś takiego, ale z drugiej strony raczej jak kogoś zatrudnią to chyba ktoś wytłumaczy co i jak robić? Nie potrzebnie chyba to cv wysyłałam :(

Gość gośćgość1
up

Gość gość
też masz problem.nie idziesz i tyle.ludzie ogarnijcie się.

Gość gośćgość1
no ale tak od razu się poddać?

Gość gość
Trudne nazwy nie oznaczają, że te czynności są trudne :) Jak się odezwią to próbuj :)

Gość gość
Po prostu powiedz, że nie wiesz jak się te rzeczy robi i czy doszkolą Cię w ich sporządzaniu. A zanim pójdziesz po prostu wygugluj jak się to robi, będziesz miała chociaż blade pojęcie o czym mowa.

Gość gośćgość1
kurde czytam to wszystko i jeszcze ustawy aż mi się to juz miesza :( moze faktycznie lepiej nie iść jak mnie zaproszą na rozmowę :(

Gość gość
A przyjeli Cię chociaż no właśnie

Gość gośćgość1
no nie przyjęli jeszcze ale na rozmowę to na 95 % mnie zaproszą :(

Gość gość
Kobieto, przeciez to sa jakies glupoty, ktore zrobi przecietny szympans po przyuczeniu. Nie panikuj.

Gość gośćgość1
gość dziś w sumie może faktycznie to tylko tak strasznie brzmi a w rzeczywistości całkiem nie skomplikowane będzie, ja już tak mam że z góry zakładam najgorsze