Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o kobietach,ktore caly czas musza udowadniac,jakie to one sa piekne

Polecane posty

Gość gość

i z******te ? Szczegolnie innym laskom ? Bo ja mysle,ze tak naprawde sa biedne i zakompleksione.Bo gdyby byly takie mega,to nie musialyby tego przeciez nikomu udowadniac.Proste.

Gość prawi 121
tutaj tez chodzi o to , ze ładnym dziewczynom więcej wolno , mają większy wybór strojów ,.. Bo przeciez pasztet 100 kg nie ubierze stringów ,.,.

Gość gość
prawi 121 Dbanie o siebie a chelpienie sie swoja uroda to sa dwie rozne rzeczy.

Gość gość
Wg mnie są trzy mozlliwe przyczyny: -albo wiedzą ,że są ładne i się lubią tym chwalic bo są z tego dumne, -albo nie czują się najpiękniejsze, ale bardzo by chciały za takie uchodzić, więc sobie próbują zwiększyc swoja wartosc w oczach koleżanek i poprawić sobie samej samopoczucie, - albo uważają, że to, że bedą uważane za ładne wsrod kolezanek spowoduje, ze beda mialy do niej wiekszy szacunek i bedzie bardziej lubiana

Gość gość
A ja dodam jeszcze czwarta opcje,ze pojawia sie w otoczeniu ladniejsza laska i tamta nie chce byc gorsza,wiec z nia "konkuruje",bo czuje sie zagrozona,ze moze juz nie jest ta "naj".I probuje pokazac,co to nie ona.Sama to pare razy zaobserwowalam.

Gość prawi 121
dlaczego wieloryby chodzą w kostiumach jednoczęsciowych a laski w stringach

Gość gość
11.08- no to podchodzi pod przyczyne 3

Gość prawi 121
tutaj chodzi o to ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Dlaczego laska ma chodzic tak samo ubrana jak wieloryb 100 kg ? Wieloryb nie odslania nóg bo są ohydne ,,. A laska nie zakrywa nóg bo to głupota

Gość gość
To "udowadnianie" to seksowny ubiór? O to chodzi, bo nie wiem..:D gość dziś Ładniejsza.. jak dla kogo. Są różne gusta. Dla jednych najładniejsza będzie Cameron Diaz, a dla innych Salma Hayek..więc która będzie udowadniać i komu? Tym bardziej, że Cameron nie udowodni fanom Salmy, że jest ładniejsza ;) i vice versa. Proste jak budowa cepa i nad czym się tu zastanawiać :)

Gość gość
prawi 121 dziś Od kiedy stringi i legginsy oznaczają dbanie o siebie... I dlaczego ona wypinając doopę do kamery posyła non stop buziaki? :D

Gość gość
gość dziś To "udowadnianie" to seksowny ubiór? O to chodzi, bo nie wiem..smiech.gif x Nie seksowny ubior,tylko zachowanie,czesto prowokacyjne ;) Majace na celu,zeby tamta dziewczyna zwrocila na nia uwage i najlepiej,zeby jej szczeka opadla (zreszta przewaznie bez skutku ;))

Gość gość
Kazda kobieta moze sie seksownie ubierac jak chce.Chodzi o prowokacyjne zachowanie,ktore jest glupie i odpychajace.

Gość gość
gość dziś Tzn. jakaś dziewczyna, od której inna czuje się gorsza ma być zazdrosna o tamtą ze względu na jej wulgarne zachowanie??

Gość gość
gość dziś Tzn. prowokacyjne zachowanie to jakie? Proszę o małe rozszerzenie.

Gość gość
W znakomitej wiekszosci to kompleksy. 3000 fotek na insta i jakże motywacyjne motta "jestem piękna i dobrze mi z tym", "nie martw się ,w nowym roku nadal będę piękna" Dla mnie żałosne,nie zwracam uwagi na takie laski,choćby nie wiem jak boskie były.

Gość gość
Tzn. prowokacyjne zachowanie to jakie? Proszę o małe rozszerzenie. x Przesadne wdzieczenie sie,takie sztuczne,jakies pozy,zeby podkreslic "z******ta" figure,glosny ostentacyjny smiech..wiem,ze to brzmi dziwnie,ale pare razy wlasnie zaobserwowalam takie zachowanie.Zreszta u mnie to raczej wywoluje smiech niz zazdrosc :P

Gość gość
gość dziś W znakomitej wiekszosci to kompleksy. 3000 fotek na insta i jakże motywacyjne motta "jestem piękna i dobrze mi z tym", "nie martw się ,w nowym roku nadal będę piękna" Dla mnie żałosne,nie zwracam uwagi na takie laski,choćby nie wiem jak boskie były. x Aaaa.. już wiem. Kiedy byłam młodą dziewczyną lubiłam czytać Cosmo. Tam często pojawiały się hasła typu "pamietaj, jesteś piękna" takie skojarzenie :D Ale do rzeczy, jeśli chodzi o zwroty tego typu i manifestowanie poprzez nie podejścia do własnego wyglądu uważam, że Twoja interpretacja jest aż nad to nietrafiona, już wyjaśniam dlaczego. Otóż żadna"boska laska" nie robiłby tego tzn. nie zamieszczałaby jakże głupich i kompromitujących zdań na własnym profilu bez przyczyny.. a przyczyną nie jest jej poczucie bycia gorszą i dowartościowywanie się przez pozytywne autokomentarze, ale uwaga uwaga: zazdrość innych dziewczyn! To jest reakcja na ataki hejterek (i tutaj niespodzianka, to właśnie te hejterki czują się gorsze, zazdroszczą, są zawistne i przez to plują jadem. Atakowane dziewczyny wstawiając ww. i problematyczne w naszym temacie opisy po prostu bronią się... ;) Bo one to nie te, które czują się gorsze, tylko te, których właśnie inne nienawidzą i przez które te inne czują się gorsze, a potem atakują i obrażają ażeby poczuć się lepiej. Mam nadzieję, że wyraziłam się dość jasno. Tak więc jeśli zauważyliście taki opis, niniejsza autorka z dużą dozą prawdopodobieństwa jest atakowana przez zazdrosne hejterki.