Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamjeszczechoinkę

Wierzycie w "eko"?

Polecane posty

Gość gość
A szczepionki to same metale ciężkie, poczytaj doktora Ziembę. Faszerujxie dalej bejbiki chemią.

Gość gość
14.39 Bez takich. Mam dwójkę dzieci w tym jedną roczną i nadal karmię piersią!!! Pierwszy syn był na tetrze. Dzieci szczepię bo uważam , że szczepić trzeba. Bałabym się nie szczepić dlatego piszę, że podziwiam, bo ja nie byłabym taka odważna. Bez złośliwości.

Gość asterionka
Jest teraz wielka moda na produkty eko, ale nie dziwię się, bo sama widzę różnicę na przykładzie własnego ogrodu. Wcześniej stosowałam nawozy marki "kupione w tesco" i niby coś pomagały, ale w gruncie rzeczy nie było to nic nadzwyczajnego. Odkąd przesiadłam się na biogardenę jakiś czas temu - efekty są zdumiewające, nie sądziłam, że moje rośliny mogą tak rozkwitnąć i pięknie wyglądać. Jaka jest różnica? Biogardena jest eko. Także jak dla mnie - eko to nie jest ściema tylko to naprawdę działa i warto się tematem zainteresować.

Gość gość
Sąsiad rodziców tez ma eko ogródek na swój użytek wszystko piękne bez nawozów na kurzych kupach problem w tym ze 4 metry od eko ogródka pali śmieci żeby zaoszczędzić na kosztach.

Gość gość
Nie wierze

Gość Sarnol
Wierze w eko bo koło mnie budują implant ekologiczny

Gość gość
Jeśli chodzi o produkty spożywcze to nie do końca im ufam. Nawet biorąc warzywa od rodziny ze wsi mam świadomość, że teść czasem musi ,,prysnąć'' żeby coś z tego było. Jajka i kurczaki eko? Myślicie, że zimą dostają świeże robaczki i trawkę? :)) Co do produktów to sam wyrabiam pieczątki online i technologie są coraz mniej toksyczne, a w przypadku flashowych pieczątek Nomo i Modico nie powstają żadne zapachy, odpady i popłuczyny. Zobaczcie na https://www.e-pieczatki24.pl