Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczcie jaka śliczna laska... Ale z taką kasą też byłabym piękna..

Polecane posty

Gość racjonalnyKonstanty
powinna miec naklejke na czole "tworzywo sztuczne",przeciez to jest sam plastik ktory swieci sie jak dupa pawiana

Gość gość
Ja myślę, że ona jest bardzo ładna. Problem w tym, że nakłada dużo za dużo tapety, jakiś błyszczyków i sztuczne rzęsy dlatego wygląda na plastik. Ogólnie jest tak, że spojrzy się na kogoś i od razu czuję się sympatię.. Tak jak do tej dziewczyny, wygląda na miłą i sympatyczną :) Jeszcze coś, na każdym zdjęciu ma taką samą minę i dlatego też wygląda sztucznie. Mogłaby porobić kilka naturalnych fotek albo z leciutkim makijażem, dużo by na tym zyskała.

Gość gość
Jej zdjecie juz tu fruwalo. A moze to autopromocja? :o

Gość gość
gość dziś Żadna autopromocja :) nie znam tej dziewczyny nawet. Po prostu wyraziłam swoją opinię. A to czy jej foty tu fruwały to nie wiem, widzę ją po raz pierwszy.. Masz problem? Każdy ma swój gust ;)

Gość gość
Wyglada jak 77273849592 lasek ba IS wbtych czasach. Zero oryginalnosci, wszystkie wygladaja tak samo, ubieraja sie tak samo, tak samo pozuja i sie usmiechaja. NU-DA.

Gość Wrozbella
makijaz jest prosty do wykonania, wystarczy kilka kosmetykow i włala ;)

Gość gość
wróżbella pokaż twarz to oceniimy co ?

Gość gość
Nie jest ładna jak dla mnie w ogóle, oko jej ucieka.

Gość gość
gość dziś Nie przeczę ;) Wyglądają tak samo, bo wszystkie robią sobie te same twarze. Kiedyś też tak było, że ludzie upodabniali się do siebie czy swoich idoli.. z tym że nie było internetu, więc można to było zauważyć tylko na ulicach, te same fryzury, te same ciuchy. Natomiast dzisiaj dziewczyny przesadzają, majstrują przy policzkach, nosach i swych ustach klonując siebie wzajemnie, dążąc do ideału. Kto im to powiedział, że taki jest ideał??? Tego nie rozumiem. Przecież MM tak nie wyglądała, Cindy Crawford też nie, więc skąd to przekonanie? sama tego nie rozumiem.

Gość gość
Laska nie ma gustu, jest zrobiona, ale nadal przeciętna. Przesadza z makijażem. Poliki jej świecą jak psu jajka na wiosnę.

Gość gość
Nie jest znowu wcale taka ładna

Gość gość
Ona ma kupę samoopalacza na sobie , włosy pomalowane wystylizowane , tona tapety , dajcie ją blada w dresie bez makijażu w musich włosach , tak przerobionej panny się nie da ocenic

Gość gość
Ale z tego co paczę na jej is to kawał świata zwiedziła. Jakie to typowe dla tych wszystkich zrobionych panienek z social mediow :D

Gość gość
Wrozbella, racja. Jolie też byla robiona, ale ona miała potencjał. Ta laska to typowa wiesniareczka po dopłatach z UE. Ma strasznie bazarowy styl i przeciętną urodę.

Gość gość
Ja mam dosyć ostre rysy twarzy. Musiałabym "wygładzić" linie żeby wychodzić dobrze na każdym zdjęciu, a po co skoro na żywo niczego takiego nie widać? ;) Bez sensu zmieniać siebie żeby wychodzić wybitnie na zdjęciach tak jak gwiazdy instagrama, które powiększają biusty i tyłki silikonem żeby lepiej było je widać na fotkach, bo choć już miały ładne te części ciała to i tak musiały je powiększyć żeby na zdjęciach proporcje były podobne do reala.. bez sensu. P.s. zdjęcia kłamią (dlatego kiedyś znane modelki były fotografowane tylko przez najbardziej utalentowanych fotografów, takich co to potrafili "uchwycić ich piękno na zdjęciu".. dziś już wiem, co to znaczy, a kiedyś się zastanawiałam.. i pytałam siebie po co tak się starać skoro ona i tak jest piekna?...dziś już wiem), albo ludzie kłamią (powiększają, wyszczuplają, operują) żeby zdjęcia pokazywały to co widać na żywo (paradoks co nie? Zostaliśmy więźniami aparatu ;), natomiast każda interwencja pozostawia rys sztuczności, a to na zdjęciach widać równie dobrze.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że są ludzie, którzy wychodzą na zdjęciach tak samo dobrze jak wyglądają w realu. To nazywa się fotogeniczność. gość dziś To prawda Angelina miała potencjał, nieprzeciętny.. i uważam, że nawet bez operacji nosa byłaby tą samą boginią co dziś.

Gość gość
14.22 a to na zdjęciach widać równie dobrze. X Równie dobrze co w realu albo jeszcze bardziej.

Gość gość
Ona miala więcej operacji. Nos, implant brody, policzki i wycięte żebro. Wyszło naturalnie i dobrze bo przed operacjami była bardzo ładna.

Gość gość
Nie wierzę, że dała wyciąć sobie żebro.. to są jakies pierdoły, zawsze była bardzo szczupła. Co do brody to mogłabym się zgodzić choć niekoniecznie ale policzki już na pewno nie.. przecież zawsze miała duże i zarysowane.. no chyba że Angelina też została więźniem aparatu, na zdjęciach były słabo widoczne więc je powiększyła jeszcze bardziej.. Bez aparatów ludzie byliby o wiele bardziej naturalni i czuli by się piekniejsi ;) Aparaty to "krzywe zwierciadła" jakieś szatańskie narzędzie do niszczenia ludzi, wzbudzania kompleksów, depresji, mutacji albo z drugiej strony niebywałej próżności i egocentryzmu. Zdjęcia też uzależniają tzn. oglądanie ich. Aparat to zło :)

Gość gość
14'42 Zdjęcia też uzależniają tzn. oglądanie ich. Aparat to zło usmiech.gif X Robienie ich też.

Gość gość
ładna, ale widać, ze sztuczna.

Gość gość
Wiedziałem, po prostu wiedziałem, że ujrzę w linku jakiegoś manekina.

Gość gość
A wg mnie ubiera się gustownie, z klasą, elegancją. Tapety fakt, ciut za dużo. Ciekawe jak to na żywo wygląda bo jednak 90% tych jej zdjęć jest przepuszczonych przez filtr aparatu.

Gość gość
Strasznie pusta baba. Za parę lat wpadnie w deprechę bo nie będzie wiedziała czym wypełnić pustkę po instagramie. Jej życie toczy się wokół samojebek.

Gość gość
Ona się może podobać jedynie kobietom, facetów takie sztuczne kobiety nie kręcą a jeśli już wrozbella się odezwała to powiem, że wolałbym sto razy naturalną wrozbelle niż tą plastykową lalę.