Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię uprawiać sex z przypadkowymi mężczyznami

Polecane posty

Gość gość

polecam

Gość gość
ja też najbardziej lubię ten dreszczyk towarzyszący ciekawości "jakiego ma" :D :D :D jak duży to super, gorzej jak malizna, wtedy zawsze kalekę delikatnie żegnam i spławiam

Gość gość
a za jakiś bliżej nieokreślony czas znudzona splondrowana rozgiełdana i sponiewierana napiszesz tu pewnego pięknego dnia że ci już się nie chce żyć,a ja odpiszę że nie ma w tym nic dziwnego dla kogoś taki nastrój kto w życiu wyłącznie kręcił lody leczył marsiańskie syfy z tym związane i czasem ciągnął druta taki barwny koniec jest do przewidzenia!!

Gość gość
Jestem facetem i dlaczego wszyscy muszą coś osiągać, ale sami nie wiedzą co by chcieli. Dziewczyna ma rację ! Żyje na luzaku i robi to co lubi najbardziej. Podziwiam ją za taką odwagę. Nie jest tak łatwo robić to co ona.

Gość gość
a ty debil

Gość gość
gość dziś i tu jesteś w błędzie. nie wiem dlaczego zakładasz, że ktoś o bogatym życiu erotycznym ma stwierdzić, że nie ma po co żyć za kilka lat. Dobiegam pięćdziesiątki, mam za sobą baaaardzo dużo przygód i... niczego nie żałuję, mam masę wspomnień lepszych i gorszych

Gość gość
Ja mam 60 lat i rowniez wiele milych przygod za soba. Seks uwazam w dalszym ciagu za zrodlo radosci i rozkoszy, czym moj maz jest zachwycony.