Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę kobietom którym mamy lub tesciowe pomagają przy dzieciach

Polecane posty

Gość gość
[16:17 Wspolczuje ci,to nawąchasz się smrodu,potu,dlatego pleciesz te bzdury.

Gość gość
16:19 no ty za to s/rasz tu fiołkami :)

Gość gość
To ja napisałam o 14:07. Ja pierdziele co za typ tu przylazł w obronie teściowej? Czytam i nie wierzę! To twoja powinowata, a nie rodzina. Nie masz z teściową wspólnych genów, a rodzinę z jej synem stworzyłaś na podstawie związku małżeńskiego. Teściowa moze być ci bliska, przyjazna ale nie jest prawnie twoją rodziną. Chociaż jak cie czytam, to tak jej bronisz ze chyba 5 tyś zł na miesiąc ci płaci, innej opcji nie widzę hahaha

Gość gość
Patologią zajechało fujjjjjjjjjj

Gość gość
za5 batów,bym nawet nie spojrzała na nią,musi dać 2x tyle,a wybawiła mi czwórkę dzieci jeszcze dopłaciła,ja nie frajerka

Gość gość
Ja pierdziele co za typ tu przylazł w obronie teściowej? xx widać jestes tu nowa, ta typiara co się tu ciska jak wesz na grzebieniu broni wszystkich teściowych nawet alkoholików etc i w każdym temacie o tesciowych wypisuje te same brednie, wg niej zawsze synowa jest winna, już kiedyś ktoś jej zagroził adwokatem to się przymknęła na parę tygodni ale ubaw był jak wróciła i odgrzebała stare wątki o teściowych (ona ma taką metode, że włazi tu co parę dni i wpisuje w wyszukiwarkę "teścioa" i dopisuje swoje obelgi do starych tematów) jestem tu od 4 lat i znam jej metody :)

Gość gość
16:25 potwierdzam

Gość gość
Ta teściowa to ją chyba utrzymuje. Nie znam synowej ktora by stanęła za teściową jak lwica :D

Gość gość
Ta typiara raczej nie jest synowa na utrzymaniu szczodrej teściowej, tylko wyjątkowo wulgarną teściową (bez dostępu do wnuków), dlatego broni wszystkich teściowych ale czasami użyje jakiegoś archaicznego słowa które zdradza jej wiek. Od 3 lat mam z niej ubaw.

Gość gość
16:31 racja, ona ma bardzo charakterystyczny styl pisania, interpunkcji i "cytowania" innych osób. Jest wyjątkowo wulgarna i obelżywa. Robi tu największy syf.

Gość gość
dziś Nie mam wątpliwości że jesteś szurnięta.Pisz dalej a ja chętnie się zabawię tymi wymysłami ha ha ha

Gość gość
No i się potwierdziło, ze to stara rura, już się przymknęła bo sie boi, że ktoś ją zdemaskował. Kiedyś jakaś dziewczyna ją postraszyła, że zna jej IP, wtedy ta stara kierwa zwiała stąd na parę tygodni.

Gość gość
Chyba ci rozum odebrało kobiecino,no ale jeli jesteś taka pewna to dawaj to IP... no ruszaj

Gość gość
16:36 haha nie potrzebuje IP, już wiem, ze to ty "KOBIECINO" :XD

Gość gość
Wy macie problem bo nie rozumiecie jednej rzeczy,że jeśli trafi tu do was jakaś osoba która ma swoje zdanie w temacie to robicie z niej kogoś kto staje w obronie waszych przeciwników. Nie jestem i nie będę stronnicza,zawsze stoję za sprawiedliwością ale wy i tak swoje więc dalej jazda....... dodam ze nie używam wulgarnych słow!!!!!!!

Gość gość
Fajny temat zalozylas autorko, ale niestety wiekszosc kobiet w Polsce nie ma kultury osobistej, zasmieca tematy, obraza i wyzywa. Frustracja na 100%. "Tylko ja mam racje" widzac przez moje przegrane okulary:) Ubogi duchem jest ten kraj. Zal mi was nieudaczniki i spamiarze :(

Gość gość
🌼Fajus,szmacisko,szlora,wyerrdalaj to język kulturalnych kafeterianek.

Gość gość
16:48 naliczyłam więcej wyzwisk u wielce kulturalnej obrończyni teściowych (czyli u ciebie): matoł, przygłup, h..., menda, tuman, dzidy, kopulować,perfidna zołza, meliniara, patologia i inne

Gość gość
dziś A nie pomyślałaś że bywają tu tacy korzy podszywają się by namącić i zrobić kwas? szkoda

Gość gość
Zakladajac ten temat chodzilo mi o doraźna pomoc, odbior dziecka z przedszkola czy mozliwosc zostania w sytlacji awaryjnej albo poprostu taka babcia na spacerze z wnukiem wyglada slodko.