Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak ukryc brzuch w pologu

Polecane posty

Gość gość

Jestem swiezo po cesarce, a za tydzien ide do bratanicy na urodziny. Jak sie ukryc pod ubraniami ? W sensie pozostalo mi 10 kg i do tego duzy biust i brzuch :(

Gość Carycka
Moze tunika oversize? No I majtasy wyszczuplajace

Gość gość
Hm jesteś w połogu 99% zrozumie ze kobieta po porodzie wygląda inaczej niż przed ciążą. Ubierz się wygodnie do karmienia itp. Obcisly pas czy majtki wyszczuplające mogą podraznic ranę po cc proponuje spodnie z wyższym stanem i tunike czy luxnirjsza bluzkę z grubszego materiału.

Gość gość
Tunika plus legginsy Albo sukienka luźna jakas. Skoro to świeże cc to musisz założyć coś wygodnego zeby cie blizna nie bolała.

Gość gość
Po cc nic zrobisz.

Gość gość
A po co ukrywac?

Gość gość
Jakaś luźna sukienka/tunika. Ale faktycznie nie ma czego się wstydzić. Ja po CC długo w spodniach ciążowych chodziłam żeby nie drażnić rany. U mnie 3 tygodnie po CC jeszcze miałam brzuch jak w 5 miesiącu, dluuugooo obkurczają mi się macica. Nie wstydziłam się, każda inaczej wygląda po porodzie. Jedne jakby nigdy nie rodziły, inne mają brzuszki

Gość gość
A pro pos zrozumienia że się w połogu wyglada inaczej : mnie zobaczyła szwagierka dzien po porodzie i zapytała czy taki wielki brzuch mi zostanie juz na zawsze:) ona tak serio pytała:)

Załóż wykrojony plecak na brzuch i trzymaj super prostą postawę - twierdząc że prostuje kregosłup . W razie bólu od tego wyprostowania , pomysl o tejze trudnej sytuacji i adrenalina swoje zrobi

Gość gość
Dzieki dziewczyny . Chyba zaloze luzna sukienke po prostu :)

Gość gość
17:35 Osoba która nie rodziła, nie interesuje się, nie przeżyła porodu bliskiej osoby może po prostu nie wiedzieć że brzuch taki zostaje przez pewien czas. Ja dziwiłam się na porodówce, że kobiety "po" wyglądają jak "przed", czasami nie mogłam odgadnąć ;)

Gość gość
mnie znajoma mieciąc po cc zapytała kiedy w koncu rodzę :D Zeby zamaskowac brzuch ubrałabym majtki korygujące, nie za ciasne, z wysokim stanem i np. sukienkę luźniejszą, albo legginsy i tunikę, kolory raczej ciemniejsze i wzorzyste