Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY NA TYM FORUM TO JAKIEŚ PUSTAKI...

Polecane posty

Gość gość
nie martw sie, jeszcze troche, w wieku 55lat zawał u mężczyzn przez kobiety powszechny

Gość gość
ogolnie kobiety to pustaki,znam jedna ktora posiada jakies zainteresowania,wiedze obycie z kultura reszta tylko chodzi na balety,daje du py w klubach i ma niebotyczne wygorowane mniemanie o wlasnej osobie jak sie zapytasz takiej jakie ma hobby to na pewno odpowie ksiazki/muzyka,w momencie kiedy sie zapytasz co ciekawego ostatnio przeczytala odpowie 50 twarzy graya,a kiedy spytasz o to czy gra na jakims instrumencie,zbiera plyty,ma jakas wiedze na temat muzyki itd. to powie ze lubi sluchac radia tepe szmaciury

Gość gość
zapomniałeś napisać że jeszcze się interesują siłownią, zdrowym odżywianiem, modą

Gość gość
dokladnie,iq *******ego obwarzanka

Gość gość
A wy faceci czym się tutaj chcecie popisać? Chciałabym zauważyć, że w tym momencie siedzicie i ujadacie na babskim forum :P Poza tym, nie każdy musi mieć jakieś hobby. Być może przez niektóre kobiety żadne hobby nie zostało uznane za wystarczająco interesujące, żeby poświęcać mu czas. Mnie w ostatnim czasie pochłania stylizacja paznokci, czyli uroda. Więcej mi nie trzeba. Mam zbierać znaczki albo kartki do segregatora? Ryzykować zdrowie i życie na narciarskim stoku? Dziękuję. To mnie nie interesuje. To nie dla mnie. Już wolę z poświęceniem wychowywać dziecko.

Gość gość
"Stylizacja paznokci" :o :D

Gość gość
jezeli ma sie jakies wymagania odnosne kogos lub czegos,to samemu trzeba prezentowac jakis poziom rozwiniecia

Gość gość
Te ktore interesują się np. ekonomia czy czymś podobnym na pewno nie będą w waszym typie więc po co ta obłuda? Kobieta ma sobie na siłę znaleźć hobby jakie akurat będzie facetowi pasować? Niby z jakiej racji. Wy czym się interesujecie? Auta i wyciskanie na siłowni. Czasami informatyka jak to facet. Ambitnie. Rzeczywiście.

Gość gość
HAHAHAHAHA a czym się zajmuje dzisiejsze młodsze pokolenie facetów? napieprzanie w durne gierki cały dzień, siłownia i chlanie piwska? :D aaaaa i jeszcze oglądanie meczyków to są te wasze "ambitne" zainteresowania? :D

Gość gość
Wrozbella ty to jesteś tu największy pustak ewidentnie ;D

Powiedz mi skarbie kim jest przysłowiowy pustak. Podaj cexhy charakteru, wyglądu itp ;)

Gość gość
Dokładnie. Większość facetów tylko napier/dala w gierki, siedzi na wykopie i innych takich, a weekendy popijawa z ziomeczkami.

Gość gość
nie chodzi mi o to aby kobieta podpasowywala swoje zainteresowania pod moje preferencje,chodzi mi o to aby posiadała JAKIEKOLWIEK zainteresowanie/zainteresowania wymagające wysiłku intelektualnego,posiadania ciekawosci swiata,aktywnosci fizycznej. o czym mam pozniej rozmawiac z taka jezeli o nauce nic nie wie,o polityce nie ma pojecia,ostatnie slowo jakie przeczytala pochodzi z PaniDomu,z historii wie tyle,że Slowacki wielkim poeta byl,muzyka to dla niej piosenki z radia pisane pod te sama progresje akordowa i prawie ta sama linie melodyczna.

Proszę mi to wszystko rozłożyć na czynniki pierwsze, dopiero po tym moge stwierdzić, że mówisz prawdę. mile widzana by była znajomość mojej osoby ;)

Kobiety nie przejmujcie się prawikami z tego forum, ich życie wyłącznie polega na hejtowaniu lepszych od siebie, zwłaszcza kobiet, które mają gdzieś takich jak oni.

Gość gość
I naprawdę uważasz że większość kobiet to taki target? Jezu jak się cieszę że się obracam wśród normalnych kobiet :D Nie wiem o czym masz rozmawiać. Poszukaj według swoich preferencji w necie albo udaj się w miejsca pt. politechnika, muzeum, partia polityczna.

Gość SzalonyJonny
Rozwiercam du*pska za pol ceny,dowolne rozmiary,uzywam wiertel udarowych Tylko powazne zlecenia

Gość gość
juz koniec dyskusji?fajny baicik byl

Gość gość
Wiele kobiet, które znam interesuje się sztuką, handmade, fotografią, jogą, niszowymi, mniej komercyjnymi gatunkami muzyki, psychologią, ekologią, kulturą słowniańską, oraz leczeniem naturalnym, ziołolecznictwem, polityką też, choć w mniejszym stopniu niż faceci - ale ty pewnie takimi zainteresowaniami gardzisz, prawda autorze? Bo jak ktoś nie interesuje się historią czy ekonomią, biznesem to jest "głupi", nie?

Gość gość
jezeli potrafi ciekawie opowiedziec o swoim hobby i podyskutowac na ten temat to moze nawet interesowac sie ubijaniem masla,ale problem jest taki,ze wiekszosc ludzi (ale przewazajaco kobiet) nie ma takich pasji w zyciu

Gość gość
Pasja to jakiś wymóg? Otóż nie. Można być nudnym jak flaki z olejem. Sztuka jest trafić na drugą taka osobę. Wtedy tematy nie skończą się nigdy. I nawet rozmowa o głownie będzie fascynująca. Nie ubolewam nad brakiem hobby u ludzi i facetów. Co mnie to interesuje? Jeśli ktoś mi nie pasuje to idę dalej.

Gość gość
@óp

Gość gość
U ludzi i facetów :D udało mi się

Gość gość
Jeden wybitniejszy od drugiego. Najbardziej Srynik, ktorego 23 lata utrzymuje mama :D

Gość gość
jak sie jest tepym gownem to osoba czytajaca chociaz 1 ksiazke w roku wydaje sie wybitna,nie wspolczuje wam nawet ludzie,szara intelektualna masa przelewajaca sie przez ten swiat

Gość gość
halo

Gość gość
I ty, biedny rozbitek w netowym szambie. :D