Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do którego miesiąca można ukryć ciążę i jak to zrobić???

Polecane posty

Gość gość

Proszę o rady be z zbędnych komentarzy

Gość gość
Nosisz luźne ciuchy.

Gość gość
No dzięki super rada

Gość gość
są takie co ukrywaja do 40tc ...a powiedz po co chcesz to ukrywać skoro prawda " i tak sama wylezie" :)

Gość gość
Tez chciałam ukrywać w pracy, bo miał być awans. Efekt - serduszko dzieciątka przestało bić, a awansu nie ma.

Gość gość
Muszę ukryć najdłużej jak się da przed rodzina i sąsiadami. Macie jakieś pomysły? Narazie 12 tydzień i nic nie widać

Gość gość
U mnie w 18 już nie było wątpliwości...

Gość gość
Nieletnia jesteś ? Chodzisz do szkoły jeszcze ?

Gość gość
No właśnie wiesz przecież że to się wyda! CO chcesz zrobić z dzieckiem?

Gość gość
Jak masz matkę która nie jest durna to niedługo się zorientuje ..

Gość gość
Nie jestem nieletnia. Mam pracę męża i nie mieszkam z rodzicami.

Gość gość
U mnie nic nie bylo widac do 23 tc

Gość gość
Kiedy byłam w gimnazjum, dziewczyna rok niżej była w ciąży, co powiedziała mi Koleżanka po czasie - w życiu bym nie pomyślała. Miała maleńki brzuszek, nosiła luźne bluzy. Takze mozna. A i nieraz w tv badz czytałam historie - ze matki sie nie orientowały, ze ich córka sa w ciąży (cieżko uwierzyć). Dawno temu w rozmowach w toku, akurat był odcinek o nastolatkach w ciąży - najmłodsza miała chyba 14 lat, kiedy urodziła i matka nie zauważyła, ze jest w ciąży:O

Gość gość
Odpowiednie ciuchy i moze sie uda. Chociaz to wszystko zalezy od Twojej budowy, ile przytyjesz, czy twarz Ci sie zmieni.

Gość gość
Nie rozumiem autorko jakich odp. oczekujesz. Jeśli chcesz na 100% zataic ciaze to musisz ukrywać sie przed ludźmi. Nie chodzic do pracy etc. Przecież nie odkleisz sobie brzucha. Nosisz luźne ubrania ale to i tak zależy ile przytyjesz i kiedy ci wywali brzuch.

Gość gość
Jeśli jesteś drobna i nie przytyjesz wiele, to mozesz i do konca ukryć. To możliwe, nawet w pracy nikt moze nie zauważyć. Ale co sie takiego dzieje, ze musisz?

Gość gość
Zaszłam w ciążę w czasie kiedy mąż był za granicą i się nie zgrywa to.

Gość gość
Po mnie do 7 mca nie było widać. Aż rodzina miała wątpliwości czy oby na pewno w ciąży jestem bo wyglądałam na po prostu dobrze pojedzoną tak mówili. Z tym że nic nie chciałam ukryć. Kolorowe luźne ubrania kryją

Gość gość
Właśnie zastanawiam się jak to zrobic. Mąż był ostatnio na święta a wcześniej we wrześniu. Ja jestem w 12 tygodniu więc się to nie zgrywa Ani w jedną Ani w druga stronę.

Gość gość
No to masz problem autorko,nie wiem jak z tego wybrniesz...

Gość gość
No zupełnie sie to nie zgrywa. Chyba musisz się przyznać mężowi w odpowiednim czasie. Już co jak co ale przed nim tego nie ukryjesz. A co jak będziesz w zaawansowanej ciąży i do Ciebie przyjedzie?

Gość gość
Jak jesteś drobna to będzie szybko widać. Zawsze możesz powiedzieć że 4 kilowy wcześniak jak sekretarka u nas w firmie :D

Gość gość
Kiedy mąż we wrześniu był?

Gość gość
To zalezy. Jedne maja ogromne brzuchy drugue malenkie. Ja na sile ukrylabym do 6/7 miesiaca. Dalej nie dalo rady juz. Popatrz na stylizacje pauliny sykut ona nosila luzne fasony i brzucha prawie widac nie bylo

Gość gość
No to sciemniaj ze zaszlas na swoeta I najwyzej powiesz ze szybciej sie urodzilo Moze lykna jak mlode pelikany. Byle gin na wizycie sie nie wygadal I isg nie pokazuj bo tam jest oznaczenie

Gość gość
Ja tez bym wziela ten termin swiateczny. Wrzesien to totalnie odpada no daj spokoj. Bedziesz musiala sciemiac ze wczesniej urodzilas najlepiej przygotuj meza na jakis pozniejszy termin a jak ur to poinformuj ze nagle cos sie zadzialo

Gość gość
Albo poprostu powiedz ze jestes glupia I tylek Cie swedzial jak go nie bylo. Albo nie lepiej mu powiedz o gwieździe I mędrcach ze wschodu, moze uwierzy.

Gość gość
Mi nie bylo widac wgl do 6/7 moesiaca.. na porodowce polozne sie mnie pytaly czy to napewno 40 tydz bo mam malutki brzuszek. dziecko ponad 3kg. Druga ciaza to samo a niby w drugiej ciazy miesnie brzucha juz tak nie trzymaja i brzuch szybciej jest widoczny.

Gość gość
No bez kitu. Mozna ukryć plus minus z 4 tyg ale jak ściemniać ze zaszła w ciaze w święta tzn ze to byłby 4 tydzien. A tu jest 12. No nie ma opcji ze to az taki "wczesniak " będzie i nikt się nie zorientuje. Autorko zastanów się jakie masz wogole plany co do związku. Jak chcesz odejść do kochanka to nie ma co kłamać co do dziecka .odchodzisz i już. Jak to była jednorazowa sprawa i zalezy ci na mężu to masz wtedy przerabane.

Gość gość
12 tydzień to koniec 3 miesiąca więc jeśli pod koniec września z początkiem października to będzie ok . Plemniki żyją 7 dni + max 7 na zapłodnienie. A lekarz z usg zawsze może się pomylić o 2 tygodnie