Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autor_tematu

Czy potrafisz wyobrazić siebie w takie sytuacji? Opanować wzburzenie.

Polecane posty

Gość autor_tematu

Oglądamy czasem w wiadomościach newsy o rodzicach, którzy potrafią skatować niemowlę, pobić na śmierć małe dziecko. Tak się zastanawiam, gdybym się znalazł jakimś cudem w tym domu, w tym momencie to wydaje mi się, że zabiłbym takiego gnoja gołymi rękami i kopał zwłoki, aż by mnie ktoś siłą odciągnął. Czy w Was też takie newsy wywołują tak silne emocje?

Gość gość
ja dałam raz dziecku klapsa bo płakało i już chwilę po tym poczułam się winna, bo przecież to tylko niewinne dziecko. płakało, bo może źle spało, nie chciało siedzieć dłużej w łóżeczku. więc nie wiem jak można skatować niemowlę skoro mi jeden klaps wystarczył, żeby poczuć się źle z tego powodu

Gość gość
Nie wiem co bym zrobiła. Na pewno bym się nie gapila. Bardziej na mnie działa krzywda zwierzat. To nie znaczy że ludzka nie ale zwierzęta jakoś bardziej ruszaja.

Gość gość
Jak na kogoś bardziej działa krzywda zwierzęcia niż dziecka jest śmieciem. Zabiłbym psa gołymi rękami, gdybym miał w ten sposób uratować jakiemukolwiek dziecku mały paluszek.

Gość gość
8:54 A co mnie to i obchodzi. Sam jesteś śmieciem.

Gość gość
08:54 cos za bardzo pojechałaś:O mnie osłabia krzywda jednych i drugich, bo i małe dzieci i zwierzęta sa bezbronne... Autorze, ja sie zgadzam w sto procent. Wczoraj przez chwilkę, ale dosłownie chwile oglądałam "uwaga" i była tam sprawa noworodka zabitego przez matkę:O i chyba na polecenie jakichś starych k***w z tego co ratownik odpowiadał:O