Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będę za bardzo odstawał?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Jestem niskim facetem mam 166cm. Ale tu nie o to chodzi tylko o moją partnerkę. Ona jest ode mnie o 10cm wyższa... Niby słyszę od dziewczyn że jestem przystojny. Bóg mi za wzrost oddał w twarzy i głowie haha. Jestem umięśniony dosyć ambitny, dziewczyny same mnie podrywają i mówią że jestem świetny w strefach intymnych. nigdy nie byłem z niższą od siebie. Ale nie z tak wysoką. Jest super inteligentna i ładna rozmawiamy godzinami. Tylko martwi mnie że ta różnica wzrostu jest za duża... mówi mi że to bez znaczenia Ale jej koleżanki co chwila jej to wypominają i widzę że to ją boli. Jak myślicie to ma przyszłość? Na razie widzę że jej zależy Ale nie jesteśmy ze sobą dość długo A żadna nigdy mi się tak nie podobała . Co zrobić ?co myśleć?

Gość gość
Jeżeli jej i Tobie nie przeszkadza różnica wzrostu to nie widzę problemu. Liczy się uczucie które powinno wziąć górę nad wzrostem ;-)

Gość gość
Mam sąsiadów, od zawsze jak pamiętam on był gruby, łysy i niski, a ona własnie o jakies 10 cm wyższa + obcasy. Jako dziecko mnie to śmieszyło, no cóż w tym wieku mozna jeszcze to usprawiedliwić, ale jak stare pannice się śmieją to już o nich źle świadczy, nie o was. A co do sasiadów, są już ponad 30 lat po slubie, dwójka dzieci. Wszystko jest możliwe, jak się ludzie dopasują. Tom Cruise też miał chyba zawsze wyższe partnerki i to o sporo.