Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrozbella kiedy drugie podejscie do egzaminu na prawko?

Polecane posty

Gość gość
Zaplo haha debilko dam ci linka do yt gdzie facet siedzi z dlugami bo ktos na jego pesel pozaciagal chwilowek a nie pozyczek i wiesz ile jest firm chwilowkowych??? Duzo :D to ze zaplo tego nie akceptujw to nie znaczy ze innne tak samo ale w uwadze na tvn bylo o gosciu powinjo byc na yt :D

Powiedz mi jaka racjonalna firma, jaki racjonalny człowiek, dałby komuś gotówkę na sam pesel? Nie masz moich danych nie masz nic, co Ty możesz? Czy naprawdę jesteś taki głupi?

No w sumie, nie za bardzo mogę z Tobą podyskutować, jesteś ograniczony umysłowo, w takim razie żegnam ;)

Gość gość
No to pomysl sobie, ze sa typy potrafiący dorobić dokumenty do takiego nru PESEL :) Kradzież tożsamości mówi ci to cos? :)

Zdecydowanie, ale pamiętaj, że to nie uszloby osobie na sucho. W urzędach jest pełno kamer. Wystarczy zgłosić się z tym na policje, oni prześledzą ostatnia aktywność w bazie danych, wszystkie kamert i będzie jasne. No chyba, że ktoś ma znajomości. Z tym trudniej, ale na tym forum raczej nie ma ludzi o szerokich znajomościach ;)

Gość gość
W sumie gdyby tak bylo to każdy mógłby podać zmyślony pesel np 01010012345 i wziąć na niego chwilowke. Ale bez jakiegokolwiek adresu jak taki ktos otrzyma wezwanie do zapłaty?

Poza tym, raczej ktoś kto zaciągał kredyt na tego kolesia pesel, musiał znać jego dane personalne. Zaznaczam mówię o samym peselu, na wyłącznie SAM pesel nie zaciągniesz kredytu, bez danych personalnych.

Gość gość
Wrozbella ale ty jestes glupia o maj gad jakiego urzedu?? Ty debilko myslisz ze zlidzieje torzsamosci lataja do urzedow zeby wyrobic falszywy dowod?

Gość gość
To pozwól mnie okraść juz nie z drobiazgów w domu a z oszczędności, może poczujesz się silny wtedy i męski.

Gość gość
Wrozbella, jesteś cholernie inteligentna. Ale proszę cię, możemy zmienić temat? Nie dajmy sie zwariowac

gość dziś masz racje, nie będę pisać z osoba, która chce mnie zdenerwować, o czym chcesz popisać? ;)

Gość gość
Wrozbella bedzie splacala chwilowki ktore zaciagnie na nia mirek fajfus ale jaja by byly :D

Gość gość
Dobrze ze jedzie za granice bo z czegos bedzie musiala splacac te chwilowki jak ktos ja zadluzy :D

Gość gość
Nie wiem. Może o czymś przyjemniejszym niż użeranie się z mitomanami. NP. o tym co ciekawego ostatnio ci się przytrafiło

Gość gość
Zalosna szmata:O

Gość gość
I Mirek Fajfus wyszedłby dzięki chwilówkom wziętym na Wrozbelle z przegrywu w którym tkwi już 10 lat :D

gość dziś co ciekawego, lepiej nie będę o tym mowic, bo jeszcze tego nie sprawdzilam, poza tym, ostatnio odkrylam jakim mniej więcej typom osobiści (u mężczyzn) się podobam. W sumie, nawet mi się to podoba ;) Hm, nie wiem co Ci powiedzieć, bo raczej korzyści materialne nie są dla mnie "ciekawym przeżyciem", ja nie z tych, poza tym ciagle uczę się święta i ludzi. A jak z Toba? Co takiego ciekawego się u Ciebie wydarzyło ostatnio?

Gość gość
To tylko pieniądze, nie kupi sobie nowych spodni w szmateksie czy nowych drogich butów, nie pojedzie na wakcje, na których nie była od 10 lat, nie zje kawioru czy w drogiej restauracji, w której nigdy nie jadła, nie kupi drogich kremów, których nigdy nie miała, jej poziom życia jak.ja okradniesz bardzo się obnizy:/.

Gość gość
Przegryw to jak ktos bierze na twoj pesel chwilowki a ty musisz splacac :D

Gość gość
A u mnie nic szczególnego (depresja, nerwica itd.) poza tym że przez chwilę myślałem że wygrałem milion dolarów od Facebooka (swoją droga dlaczego nie złożono jeszcze jakiegoś pozwu zbiorowego przeciw takim podszywaczom)... ale tylko przez chwilę... jednak na tyle długą żeby snuć plany jak wydać te pieniądze na pewne, dość szczytne cele

Gość gość
W rzekomym programie Facebook Rewards który odbywa sie co 2 lata i w którym jakiś automat typuje zwycięzców Chciałem skopiować treść maila ale w mojej popieprzonej Lumii nie da się akurat tego skopiować 😠

Gość gość
Wrozbella co sadzisz nt. całej tej nagonki na WOSP i Owsiaka?

Gość gość
dziś A to PALANT..:O I firma co te drzewa ścięła..:O Wszyscy powinni iść siedzieć. Dziś wszystko jest na sprzedaż, to okropne. :(

Gość gość
gość wczoraj 1.Per primo oszukuje ludzi i niejako "wyłudza" kasę na swoje utrzymanie.. No taka prawda, bo on mowi o charytatywności, a jakaś cześć datków przeznaczonych na potrzebujących idzie do jego kieszeni. 2. Secondo, gdyby nie on, te szpitale i ośrodki nigdy nie otrzymały by takich pieniędzy, nie mogly by zakupić specjalistycznego sprzętu, który wyleczył i cały czas leczy chorych i ciężko chorych. 3. Terzo, ci co na niego najbardziej ujadają zapewne żałują, że to nie oni pierwsi wpadli na ten pomysł jako źródło zarobku..:P Czy dawać pieniądze na ten cel? Uważam, że tak, mimo wszystko pomógł wielu wielu ludziom - starszym, potrzebującym, schorowanym no i dzieciom, a to jest najważniejsze ;) Jego "gaża" to te mniejsze zło..

Gość gość
dziś Tych bajerów tam ma co nie miara, tym bardziej, że pewnie sam je wymyśla :D Wykrywacz temperatury ciała z daleka za pomocą komputera to nic..:P Ale po co komu muzyka pod wodą, jak woda zniekształca dźwięk...

Gość gość
Pytanie bylo do Wrozbelli, śmieciu