Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny w sali zabaw wy jako rodzice zostawiacie dziecko czy zostajecie?

Polecane posty

Gość gość

Syn ma skonczone 4 lata. Jutro idzie pierwszy raz na urodziny w sali zabaw. Nie znam żadnego z rodziców niestety. Nie było okazji się poznać.. I teraz pytanie zaprowadzam dziecko na imprezę i zostaje z nim? Czy raczej zostawiam? Jak jest u was ? Na początku wejdę z synem i przywitam się.

Gość gość
Jak rodziców nie znasz, przywitaj się i zostaw dziecko. Ja tylko dwa razy zostałam na kawie, jak urodziny syna robiła moja kuzynka i drugi raz, na urodzinach syna szwagierki.reszta to dzieci zostawiłam i wracałam po określonym wcześniej przez rodziców jubilata czasie.

Gość gość
u nas było tak, że rodzice ZAWSZE wychodzili ja również wychodziłam, chyba że rodzice byli proszeni na kawę przy okazji - też się z tym spotkałam i godzinę pili kawę a później wychodzili

Gość gość
Ok dzieki

Gość gość
nie przychodź pierwsza - że przed czasem, to sama zobaczysz czy rodzice zostają czy wychodzą :)

Gość gość
Raczej zostawiasz dziecko, chyba że ktoś wyraźnie zaznaczy że jest np. kawa dla rodziców. Dogadaj się z rodzicami jubilata o której odebrać.

Gość gość
Wg mnie to chamskie zachowanie tak zostawić dzieciaka samego i sobie pójść w uj. Tak jakbyś się czuła jakaś lepsza. Ani to w porządku wobec dziecka ani wobec dorosłych. Nawet jeśli nie czujesz się komfortowo w ich towarzystwie, bo ich nie znasz to są też zwyczajnie pewne zasady dobrego wychowania. Ja osobiście nie wyobrażam sobie tego. Nie spotkałam się też z czymś takim nigdy w realu. To by było zwyczajnie nieeleganckie i mało tego rzucałoby się w oczy takie ostentacyjne wyjście.

Gość gość
Jak wrony kraczą to kracz jak one czy jak to tam było. Jak rodzice będą sie integrować to wypadałoby się wpasować, a jeśli nie to możesz iść w p**du

Gość gość
Nie wyobrazam sobie zostawic 4 latka z obcymi osobami. Przeciez nie musisz zawierac nie wiadomo jakiej znajomosci z rodzicami. Chodzi o dobra zabawe i bezpieczenstwo Twojego dziecka.

Gość gość
Jeśli chodzi o 4 latka to jednak zostań. Dziecko tak małe może się po prostu bać będąc tam bez Ciebie. Ja raz siedziałam sobie osobno, raz poszłam do domu zostawiając 7 latkę, a raz zostałam zaproszona na kawę i było bardzo miło tak się zintegrować z innymi mamami.

Gość gość
4latka bym nie zostawiła. U nas jest tak, że rodzice zostają, zerkaja na dzieci, ogarniaja je. Kawę itp kupujemy sobie sami, to urodziny dla dziecka, a nie dla rodziców. I weź mu koszulkę na zmianę. Będzie bardzo spocony po tym bieganiu:)

Gość arcu_posuere_feugiat
Pabierz Karcił Średnie Pomioty Kapłana

Gość gość
Zawsze zostawalam , tez na poczatku nikogo nie znalam , bralam ksiazke , drobne na jakas kawe i siedzialam

Gość gość
Balabym siezostawic rodzicom jubilata 30 rozbawionych maluchow , ( nie wiem jak w Polsce w Szwecji zaprasza sie cala grupe lub klase a nie wybrane osoby ) przeciez 2 osoby nie upilnuja a o wypadek nie trudno wiec wiekszos rodzicow zostawala zawsze aby ogarnac swoje dziecko