Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak i w jakim wieku wasi mężowie przechodzili kryzys wieku średniego?

Polecane posty

Gość gość
wyglad i swiezosc? w nowym aucie spocoy wor janusza dalej bedzie spoconym worem janusza tylko przyklejonym do nowej tapicerki. janusze widza problemy tylko na okolo a nie w sobie. powinnista dostac pol obowiazkow domowych waszych grazyn, wtedy wiedzielibysta co to zycie. dlatego mam wyebane na was janusze. kazda pissda i kazdy wor po 30 traca juz mlodziencza swiezosc wiec ...

Gość gość
Gość z 18.54 trafił w sedno! :D SZACUN :D

Gość gość
czyli trzeba zlapac faceta do 25tki bo potem kaplica. te co zostaly same to sa same.

Gość gość
Im starsze tym mniejsza szansa.Takie to potem bardziej zmanierowane i coraz bardziej zryty beret :D

Gość gość
jaka szansa ... szansa moze byc na wygrana w totka, to jest cos... facet nawet nie stal kolo wygranej pienieznej. ja tam wole kase jak faceta

Gość gość
Temat się rozwinął a tak naprawdę nikt nie odpowiedział na pytania :O

Gość Taki Zielony
Nuda i rutyna wygania faceta z domu pasje miał zawsze tylko małe dzieci, a poza tym jego kobieta mało widzi co niby jej nie dotyczy, później zostają tylko łzy etc

Gość Taki Zielony
Nie ma wieku jednego bo wszystko zależy od stażu, wieku dzieci i środków no może i od środowiska :D

Gość gość
Wiek wiekiem ale szukam typowych zachowań, objawów że to już to... Mąż ma 42 lata

Gość Taki Zielony
Myślę że to już właściwy wiek aby ponownie ruszyć na łowy :D

Gość gość
chlanie i ******* n i e to sens życia wielu

Gość Taki Zielony
Najlepszą obroną jest atak, pora na Ciebie fryzjer, fitness, spa, wyjścia z koleżankami, już nie mówię o innych symptomach :P

Gość gość
23:20 takie cos to chyba sie eie i czuje . Ale skoro szukasz , to pewnie wiesz i czujesz

Gość gość
Możecie przestać?! to nie żarty :O no coś podejrzewam, jest torche inny w zachowaniu plus wymienił ostatnio samochód, o którym jak sie dopiero dowiedziałam marzył

Gość Taki Zielony
Najfajniejsze jest to że starszy facet może mieć młode / młodsze kobiety i specjalnie nie musi się starać :P

Gość gość
Oj panowie spojrzcie najpierw na siebie jak wygladacie. I myjcie doope po s\raniu przede wszystkim bo miałam wielu facetów i każdy nosił obes\rane gacie, ale kobiety to oczekują wiecznie młodej pięknej modelki :D

Gość gość
23:49 a co w tym fajnego ? Ze leca na kase ? :D To , ze wymienil samochod na taki o ktorym marzyl to jeszcze nic nie znaczy .

Gość gość
23:49 tak obes\rany palancie, każda mlodka marzy o twoich starych smiedzacych jajach.

Gość Taki Zielony
Ups kij w mrowisko wskoczył :P, problem w tym, że ja jedynie obserwuję, a za słuszność obserwacji lecą na mnie g... romy :D, Ps szanuję młode dziewczyny, które dla kasy czy czegoś tam gotowe są się zgnoic i z całym szacunkiem preferuję dojrzałe kobiety :classic_cool: i jeszcze jedno myślenie nie boli, a w złości zaciskajac pośladki zacisnia się i mózg :P

Gość Taki Zielony
Autorko fajne, bo śmieszne, a to że zmienił samochód to nic ale jeśli takich nic kilka zbiega się w czasie to już jest wielkie coś ;-) dzięki za rozmowę

Gość gość
Dzięki Zielony za odpowiedzi, choć mógłbyś mnie nie straszyć tak mocno. Niby samochód to nic takiego ale myślałam że mamy inne wydatki ważniejsze niż droga zabawka dla niego. Jak pisałam to nie chodzi tylko o samochód ale zamianę zachowania, nerwowość, dlatego pytam innych kobiet jak to w nich małżeństwie to wyglądało

Gość gość
po co wy na siłę chcecie trzymać chłopa w totalnym znudzeniu,przecież same też czujecie tę nudę ,mysle ze strachu jakiegos ad samotnosci,na zasadzie nudz się ze mną,jak jest super nie bedzie kryzysu

Gość Taki Zielony
Mijają lata i postrzeganie świata, a może nawet problemy w pracy, tak jak ktoś tu napisał to niby ci sami ludzie ale zupełnie inni, a jeśli znalazł kogoś to nie zawrocisz rzeki kijem ;-)

Gość gość
chuy w dup.e memu ojcu, choc dla niego to pewnie przyjemnosc. dom zly

Gość gość
Jeśli kogoś znalazł to można mu jakoś przemówić do rozumu może, prawda? Problemow w pracy raczej nie ma, rozkwita raczej, awansuje, zarabia więcej ale też ma wiecej obowiązków i rzadzie bywa w domu przez to

Gość Taki Zielony
Nie bardzo wierzę w takie zmiany powrotne, nawet jeśli wróci to nie ten sam nie mówiąc o tobie

Gość gość
Nie powrotne, a zatrzymanie tego co się jeszcze nie rozkręciło na odbre

Gość Taki Zielony
Ech kobiety kobiety, to se ne wrati :D

Gość gość
Jestem mężczyzną,wcale się nie dziwię jak ktoś zabij***abę,bo nieraz po tylu latach ma się naprawę dość! Za to powinna być co najwyzej nagana!One uwazają nieraz że facet jest ich własnością na wyłączność! I darujcie sobie...,już widzę te komentarze!

Gość gość
spierdaaj ps.ie widzialy k****a galy co braly. taka se wybrales. bo oczekujesz modelek. a porzadne i dobre kobiety szanujace mezczyzn jak zwykle same.